שאלות שצצות ב3:00 (בלילה)

BlueCat

New member
שאלות שצצות ב3:00 (בלילה)

לפני כמה זמן ידיה שלי מי-ם (הראשונה שיצאתי מולה פנים אל פנים ב4 עיניים) סיפרה לי על תקופה בבי"ס שלה שכל שבוע מישהו אחד לפחות הכריז שהוא הומו. הלילה ראיתי סרט שבו אחד יצא מהארון וידיד שלו שאל אותו:"אתה בטוח שזה לא בגלל שזה אופנתי?". אגב, סרט נחמד "בחורים מסויימים". ואני שואל, מה דעתכם, יציאה מהארון כדבר טרנדי ואויל אפילו טרנד חולף?

fayd הפשוש

New member
הרבה אנשים שאולים אותי את השאלה

הזאת ואחרות בנוגע לזהות המינית שלהם ואני יגיד לך מה שאני אומר לכולם אני לא יכול לעזור לך בשאלה הזאת עד שהייה לך נסיון מיני גם אם בנים וגם אם בנות כשהייה לך את הנסיו ןהזה תחזור אליי ותגיד לי מה יותר אהבתה (אתה חייב לקבל בתחת בזיון שלך אם בן) ומה שיותר אהבתה זה מה שאתה נקודה. אבל יש עוד צד אם אתה אוהב את שנהיים אז אתה לא הומו ולא סטריט אתה דו מיני דבר שאני מאוד מיתנגד לו ביגלל שלפי דעתי בן אדם צריך להיות משהוא אחד ולדעת מה הוא ולהיות דו מיני שאתה ניקרע ביין שניי העולמות זה דבר לא כל כך טוב אבל איש איש ובדעותיו יחיה. אלון

BlueCat

New member
העולם הוא לא רק שחור ולבן אלונוש...

אנשים לא חייבים להיות או||Xדגש| סטרייטים או הומוסקסואליים- יש גם תחומים אפורים וכל אחד רשאי לבחור אם הוא ככה או ככה או 50% ככה ו- 50% ככה, או 40% - 60%, 30% - 70%... הבנת את הנקודה. ומה זה אני |בדגש|חייב לקבל בתחת בשביל לדעת???

9סנורקה9

New member
פעם הבאה

אתה יכול להשתמש באפשרות של "תצוגה מקדימה". מאד עוזר כשמנסים להשתמש בכל מיני הדגשות וקישורים ולא בטוחים אם הם עבדו....

למעלה