שאלות שעדיין לא נענו

Tai Chi

New member
אכילה ואימונים ../images/Emo170.gif

כמה זמן לפני אימון אסור לאכול? ולמה, בעצם? האם יש מזונות שיותר מותר לאכול בסמוך לאימון? איזה הדרכה קיבלתם בעניין הזה מהמדריך שלכם?

transformation

New member
מה הדרך הכי מהירה ללמוד פליק-פלאק

לאחור לפי מיטב ידיעתכם? התעמלות קרקע? קפואירה? מיומנויות קרקס? קונג-פו?

לא כל כך מומלץ לאכול לפני אימון...../images/Emo22.gif

כאשר על גופנו להיות ממוקד בפעילות גופנית אינטנסיבית לא כל כך מומלץ לאכול לפני אימון כי: גופנו היא מערכת חכמה, היא עובדת בצורה אנרגטית מבוקרת. מי שמבקר את העבודה הוא המחשב- המוח. בזמן שאנחנו אוכלים מערכת העיכול צריכה המון אנרגיה על מנת לפרק את המזון ולכן המוח נותן פקודה, שרוב האנרגיה תהיה ממוקדת במערכת העיכול. אם באותו זמן אנו רוצים לבצע פעילות גופנית נוספת יהיה לנו מאד קשה מכוון שהשרירים לא יוכלו לעבוד במלוא הפוטנציאל שלהם ואז נרגיש בלתי מרוכזים וקצת עייפים. אם בכל זאת אנחנו מתים מרעב לפני אימון הרי לא נוכל להתאמן בבטן מקרקרת ולא נהיה מרוכזים אז אפשר לאכול משהוא קל מן מעדן או איזה נוזל שמכיל ויטמינים, לחכות לסיום האימון , לחכות חצי שעה ואז לאכול ארוחה קלה. תמיד עדיף לאכול משהוא כמו שלוש שעות לפחות לפני אימון ופחות מומלץ לאכול אחריו. הרבה אור ואהבה מיכל

הדרך הכי נכונה ללמוד פליק-פלק../images/Emo6.gif

הדרך הכי נכונה היא הדרך הקצרה והמהירה ביותר. לדעתי הכי נכון לעשות זאת בהתעמלות קרקע. שם נמצאים המורים המיומנים ביותר שמלמדים את הנושא כנושא בפני עצמו ולא כנגזרת של... שם יש שמוש ברצועות ואביזרי עזר תומכים. שם עובדים איתך שניים מורה מאמן ועוזר מאמן שיתמכו בך משני חלקי הגוף הצדדיים. חוץ מזה מדוע ללמוד פליק פלק לאחור לפני שלמדת סלטה בריחוף לפנים? ואתה יודע מה? אולי תקנה טרמבולינה סתם צחקתי. בהתעמלות מכשירים ישנה טרמבולינה ענקית כחלל החדר אני ראיתי אחת כזאת בוינגייט, ואז בזמן שאתה מזנק לאויר אתה יכול לעשות את אותו היפוך בגובה של 2:00 מ´ מעל הקרקע. בהצלחה. הרבה אור ואהבה אין סופית מיכל

transformation

New member
תודה מיכל! ../images/Emo24.gif ../images/Emo42.gif

את כל כך עוזרת לי!
פשוט תודה.

היי טרנספורמישיין אל תגיד לי ש...../images/Emo6.gif

אתה מי שאני חושבת שאתה... ואם כן אשריינו. תשאיר סימן מזהה נוסף בבקשה ואם הכל רק דמיונות אז תודה הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול מיכל

transformation

New member
../images/Emo2.gif

למיטב ידיעתי מעולם לא נפגשנו מיכל היקרה. אם אני טועה אנא האירי את עיני כי אשמח להתבדות!

למעלה