* שאלות שמחכות לתשובות

kapuly

New member
המלצות לגבי רופאים בדרום (כללית)

שלום, האם יש לכן המלצות על מרפאות או רופאים מומלצים במיוחד באזור הדרום? (מרפאתי היא קופ"ח כללית). תודה רבה.

מזלטוב

New member
פנייה לנשים שחשבו על תרומת זרע

היי, ברצוני לדעת האם יש נשים שהרו או שחשבו על תרומת זרע, איך הבעלים שלכם הרגישו עם ההחלטה הזו? איך היחס שלהם היה להריון, ולילד עצמו, האם הם מזכירים לכם שהם לא האבא האמיתי של הילד, האם זה עולה כסף? האם קופ"ח ממנת את התרומה? ואיך זה נעשה בדיוק אשמח לשמוע תגובות

eden1111

New member
../images/Emo12.gif

שאלה! האם יש כאן בנות שהיה או יש להן borderline?

../images/Emo117.gif../images/Emo170.gif../images/Emo169.gif../images/Emo167.gif../images/Emo96.gif../images/Emo116.gif

היום ל"ג בעומר, היום היום ל"ג בעומר חג שמח

נועם@בת

New member
מק../images/Emo78.gif

לא נראה לי שמישהו יודע במה מדובר, אולי תפרטי. נועם

רומי 007

New member
נועם../images/Emo70.gif

כתבת לי על סלק לפני יומיים שלושה. את יודעת על עוד משהו בעניין מזון לעיבוי הרירית? את חושבת שזה קשור לצבע האדום באיזו דרך (סתם מחשבה מוזרה). אויש, נזכרתי ששכחתי להודריד כביסה אני לא מאמינה. ל"ג בעומר!!!!

נועם@בת

New member
יכול להיות שזה קשור בצבע האדום

בתחילת הדיאטה שלי היה אסור לי סלק אבל בשלב כלשהו הרופאה אמרה להוסיף מעט סלק לירקות, כדי לחזק את הרירית. אז אני מניחה שזה ענין הצבע. כי ברפואה הסינית יש דגש גם על צבעי המאכלים לא רק על ההרכב שלהם. נועם

oc101

New member
בעדינות עם הסלק

הפרזה באכילת סלק גורמת ..אוף אני לא זוכרת משהו עם לחץ דם גבוה, יבוא ההיפוכונדר שלי ויאיר את עיני אחזור עם מידע מדוייק. בינתים בי הצעירה בבשלניות נ.ב זו גם דרך להעביר שבועיים- לרשום הודעות חסרי תוכן

נועם@בת

New member
בטח בעדינות, שני סלקים קטנים לסיר

גדול של ירקות מאודים. אפשר גם לבשל סירים מלאי תוכן כשמעבירים את הזמן
נועם

רותם333

New member
רופא של קופ"ח כללית

מחפשת רופא שמתמחה ב - IVF ששייך לקופ"ח כללית ועובד בבי"ח של הקופה (באיזור המרכז). המלצות???

לא בטוחה

שזה מה שאת מחפשת, אבל הרופא שלי עובד במרכז פוריות בבלינסון. ד"ר חיים פנקס. מאוד מקצועי ונחמד (לא פחות חשוב). מקבל דרך קופ"ח כללית במרכז בריאות האישה בגבעת סביון. בהצלחה!

תוליק

New member
לא ד"ר מלצר!!!

ואחרי הרבה חיפושים - אני גם אשמח לשמוע על מישהו טוב - כי אני לא מצאתי.

anato

New member
רופא מומחה לפריון בבאר-שבע-המלצה

שלום, אני אולי לא משרשרת למקום הנכון אבל בכל מקרה-ד"ר לויטס ממחלקת IVF בסורוקה-מקבל גם דרך קופת חולים כללית (מרפאה ג בבאר-שבע) וגם פרטי. ההסתייגות היחידה היא שהוא אומר דברים דוגרי- חוץ מזה הוא מאד מאד מקצועי ויודע מה הוא עושה-מנסיון אישי בהצלחה

למעלה