נקודות טובות, ואלו הדעות שלי נושא.
התחלה: אני חושב שבסך הכל אנשים יכולים להתחיל זה עם זה מסיבות שונות וממספר סיבות. בסופו של דבר אנשים רואים במשהו מיני כחלק ממכלול של קשר זוגי/"קשר שהוא מעבר לידידות רגילה", אבל ישנם אנשים(א-מיניים) שיתחילו בשביל סיבות אחרות, שזה פחות או יותר יתר הדברים בזוגיות שהם לא סקס, הבולטים שבהם זה הדברים הרומנטים, אם כי ישנם הרבה אנשים שעבורם גם הדבריים המיניים הם רומנטיים, או לכל הפחות הם לא לא רומנטים(כאשר זה עם אדם שהם גם אוהבים). בקיצור אדם יכול להיות מעוניין רק בדברים רומנטיים כגון נשיקות, וגם בקונספט הזה של קשר זוגי, אבל לא להיות מעוניין בדברים מיניים, אפשר גם כמובן לא להיות מעוניין לא בזה ולא בזה(א-מיני א-רומנטי), ושם גם אצלי זה יתפס כדבר דיי פקטיבי, אבל כל עוד יש לך אחד מהדבר ברור שמדובר פה בקשר שהוא זוגי ולא רק ידידותי/שותפי, רבים מהאנשים לא יתנשקו עם כל אחד, בדיוק כמו שהם לא ישכבו עם כל אחד. לכן זה משהו 'שאסקלוסיבי' לקשר זוגי כלשהו/רומן כלשהו. זוגיות: כן רוב הא-מיניים מאוננים, לא כולם ולא כל מי שעושה את זה גם נהנה, חלק זה רק בשביל הסיפוק או בגלל דחף ולא גם ההנאה/הרגשה חיובית. בכל מקרה יש לך נקודה מאוד טובה כאן. באופן עיקרוני את צודקת, מי שיכול לעשות את זה עם עצמו למה שלא יעשה את זה ביחד עם בן זוגו, העיקרון הוא פחות או יותר אותו עיקרון לשני המיניים וזה גם "הדבר האמיתי". אבל פה ההבדל א-מיני(מוחלט) הוא אדם שכמעט תמיד יעדיף אוננות על פני מין, גם אם יש לו בן זוג שמעוניין. כן אני לא חושב שיש בעיה ברמה העיקרונית שאנשים יעשו את זה יחד מאשר לחוד וכל עוד שני הצדדים נהנים ויוצאים מסופקים, זה בסדר לדעתי. לא כל האנשים נהנים ממין, למרות העיקרון הדומה בינו לבין סיפוק עצמי, יכולות להיות לכך מגוון סיבות, דבר שני אדם שבמלא לא כל כך נהנה מזה אם בכלל לא יראה טעם לטרוח לעשות את זה עם אדם אחר, דבר שלילי יש אנשים עם דעות שליליות על מין בין גבר לאישה, שרואים בהבדלים בין אברי המין לא דבר שהוא בעיקר טכני(ומשלים) אלא סימן לפגיעה וניצול, אבל זה כבר נובע מהשקפות של פמיניזם רדיקלי ואנטיסקסואליות, לא של א-מיניות או פמינזם בצורתם הטהורה/מתונה. בתולים: כן יש דמיון בין מין לאלכוהול, משניהם אנשים יכולים לפגע, משניהם אנשים יכולים להנות(ולא לפגע), בלעדי שניהם אנשים יכולים לחיות(יש אנשים שאפילו לא מאוננים), שניהם ברמות גבוהות(פה בעיקר בדובר ביצר ולא בכמה עושים/לא עושים כי זה לא משנה) יכולים לגרום לאדם לתנהג באופן נורא טיפשי ונורא אימפולסיבי אם הוא לא שולט בעצמו(בין אם זה מחוסר רצון לשלוט ובין אם זה מהשפעה חזקה מדיי על יכולת השיפוט והשליטה העצמית שלו). דרך אגב מרבית הא-מיניים הם לא בתולים. אבל גם מי שכן לא חייב לעשות משהו שהוא לא נמשך לחלוטין לעשותו, רוב האנשים מרגישים משיכה כלשהי כלפי משהו מיני או רומנטי שהם מעוניינים בו, נכון שאותה משיכה יכולה להיות מדוכאת שמרנות יתר ועל ידי דעות נורא שליליות על דברים מיניים ורומנטיים(מכיר גם אנשים שחושבים שגם נשיקות זה נורא מגעיל). בסופו של דבר כל מה שחשוב זה אם אתה רוצה בזה ונהנה מזה, ואם זה לא בתמורה למחיר כבד(פגיעה בעצמך, פגיעה באחר, הריון לא רצוי, מחלות, קשר עם בן זוג מאוד לא רצוי וכו). בעיקרון אנשים לא צריכים לעשות משהו שהם לא רוצים בו, נכון שבמקרים מסויימים זה עוזר לשבור תקרח ולראות שהדבר לא כל כך נורא ואוליי אפילו נחמד, אבל במקרים אחרים זה סתם לפגע ממשהו שבכלל לא הייתה צריך לנסות אפילו, אז כל אחד צריך לעשות תשיקולים שלו, אני נגד זה שאנשים ינסו רק כדי לנסות, כי חשיבה כזאת מובילה אנשים לדברים הרבה יותר 'נוראיים' ממין, סמים למשל, לפחות מין זה משהו טבעי. מי שנמצא בקשר רציני יכול לשקול את זה, מי שלא אין סיבה שירוץ לנסות סתם ככה. חוסר רצון הוא לא תמיד מחסום, זה תלוי בסיבות שלו, זה יכול להיות גם סתם חוסר רצון ללא שום חשיבה שלילית על זה, והחוסר רצון לפעמיים יכול רק להעיד שלך זה לא מתאים, לאחרים אוליי כן. קחי גם בחשבון שמישהו שמראש בא בגישה של זה איכסה ולא בסדר, רוב הסיכויים שהוא לשנה כך פתאום את תפיסתו, אלא שאותה המחשבה תוריד לו מזה גם בזמן שהוא יעשה את זה, אז הוא לא יהנה מזה גם אם הוא יכול להנות מזה. לכן אדם שרוצה את זה חייב קודם לשנות תגישה. הגישה שלי כיום בנושא היא נכון יש שם משהו מלוכלך ורטוב ועוד דברים, אבל ככה זה אמור להיות, זה חלק מהעניין. הליכה לשרותים זה עסק הרבה יותר מלוכלך למשל, עם קצת אגיינה מין יכול להפך להרבה פחות מלוכלך(אחרי הכל גם אוננות זה לא כזה אגייני לשני המיניים אז אם הם מקבלים תבן זוג כמו את עצמם). בסופו של דבר אין לי בעיה שאנשים יעשו את זה בסגרת זוגית, אבל זה לא טוב אם הם תלויים בזה(כמו גם בדברים אחרים) וזה מה שהופך אותם נואשים לקשר, זאת הסיבה שסיפוק עצמי זה טוב גם למיניים. בכל מקרה אני שמח בשבילך אם זה מאוד מהנה עבורך, אחרי הכל זה יותר נדיר לשמוע נשים שמרגישות ככה מגברים.