שאלות של מתחיל

moco10

New member
שאלות של מתחיל

אני מתנצל מראש אם אני הולך לשאול משהו שנשאל פה רבות, אך להגנתי, הלכתי קודם למאמרים וכן ניסיתי לעשות חיפוש בפורום אך זה לא יעיל. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של 1000 עד 1500 ש"ח. מחפש גם המלצות וגם קישור למאמר/אתר עם הסברים בסיסיים על אילו תכונות בעיקר עלי לשים לב. תודה מראש

ארזS

New member
המלצה אישית:

קוניקה מינולטה דימאז' Z2. אולי טיפה יקר מתקציבך [לא בטוח, אפשר לנסות לחפש] אבל מנסיוני בחצי השנה האחרונה זאת מצלמה מעולה. ואם התקציב לא מרשה אז ה"אחות" הקטנה Z1. קצת פחות פיקסלים אבל נראה לי שבגדר התקציב שהזכרת. בהצלחה!

I R I S C

New member
תבדוק לגבי הפוג'י 5500.דגם נחמד,ולא

יקר,מאוד אינטואיטיבי,ומציע הרבה,במיוחד למתחיל,אבל לא רק. תכונות: גודל חיישן, זום אופטי ומה הטווח שלו כרטיסי זכרון - איזה סוג (במידה ויש לך קודם ממכשיר אחר,יכול לעזור,לא רלוונטי אם זו הרכישה הראשונה של כזה) כמה תוכניות צילום יש בה, האם יש גיוון התוכניות האוטומטיות ובחירה ביניהן, כמה שליטות ידניות יש בה-כמה שיותר,יותר טוב.עם הזמן לומדים להשתמש ולא מבינים איך הסתדרת קודם בלעדיהן, מסך אחורי-כמה גדול ואיכותי הוא (יש מסכים שהם פשוט ח*א) העינית-במידהו תשתמש בה-אלקטורנית או אופטית (עדיף אופטית,אבל אנשים שהתרגלו לאלקטרונית,כמו זו שבמצמות הוידיאו טוענים שהיא טובה יותר) גודל פיסי של המצלמה סוג סוללות:נטענת ייחודית עם מטען,כמו מצלמות הוידיאו הביתיות,או סוללות אצבע נטענות אילו אביזרים יש לה - במידה ותצטרך פעם, הברגה לפילטרים-לפחות מקטב או ND -צורך חיוני בקומפקטיות הדיגיטליות וכמובן מחיר! (אי אפשר לרכוש בלעדיו) יש ברשת המון מידע.חפש ותתעדכן,ותמצא דגמים שנראים לך,גם מחיפוש בחנויות ממש.

למעלה