שאלות של מתחיל....

Drill Bit

New member
שאלות של מתחיל....

אהלן
אני גולש סקי ברמה טובה+. יש לי בורד ישן שאני לא יודע אם הוא מתאים לי, אני מאוניין לעבור לסנובורד. אני 182 ס"מ ושוקל 78 ק"ג. הבורד הוא 160 ס"מ.
דבר נוסף....מכיוון שלא השתמשתי בו נקרעו, יותר נכון, נשברו החבקים של הביינדינג. האם אפשר לתקן או שצריך להחליף את כל הביינדינג? אם אפשר לתקן איפה אני יכול למצוא חבקים כאלו במחיר שפוי.
תודה מראש לכל עזרה והכוונה בעניין. שבוע טוב ושיהיה מפגש מוצלח בחרמון!

וואו-

עפ התמונה זה סנובורד בין 20 שנה לפחות...עדיף לך להשכיר בורד מודרני ההבדל בגלישה יהיה עצום{לא משנה הסוג-פשוט בורד מהשנים האחרונות,כל בורד} דבר שני בורד בוחרים רק !!! לפי משקל הגולש ולך ההיתי ממליץ 155-157 סמ מקסימום

Drill Bit

New member
האם....

לא כדאי לי לנסות ולסדר את הבורד הזה. האם יש אפשרות להתקין רצועות/רצ'ט חדש? מה סדר גודל עלות לחבקים זולים?
אני לא מעוניין בCUTTING EDGE העניין הוא שסקי אני גולש טוב ואני מאמין שאוכל להשתלט על עניין הבורד בקלות ואם אראה שזה יותר מעניין לי מסקי אז אתחיל לחשוב להלחליף לשנות.
אכן הבורד ישן אבל במצב טוב!
תודה רבה על כל עזרה לעניין!
שיהיה שבוע טופ!

הבורדים התקדמו המון בעשור האחרון

אמרו שהחיים קצרים מדי כדי לשתות יין רע אז בטח לגלוש על בורד שגם כשהיה חדש לא עמד בסטנדרטים של בורד זול כיום. הצעתי, תן לו את מלוא הכבוד הראוי אבל עבור הלאה. אגב, עם קצת תושיה מוכל להכין ממנו סקוטר.

natyh

New member
לא בעיה לסדר

קפוץ לסקימולטור יש להם רצועות.

ואין מה להתרגש ממוכרים המעונינים למכור לך בורד אחר ...

למעלה