שאלות של מתחילים

Isabelly

New member
שאלות של מתחילים

היי ! לא שייכת לפורום שלכם ושואלת עבור חברים טובים שהפכו להורים של תאומים (שבוע 25). בשביל להקל עליהם במעט אשמח לקבל ולהעביר להם קצת מהניסיון הרב שלכם.
האם כדאי לשאוב ולהקפיא את הקולוסטרום (והחלב בעתיד) ע"מ להזין אותם בעתיד (הקרוב בתקווה)?
מהן התקנות של ביטוח לאומי לגבי פיצול חופשת הלידה? אם אני לא טועה אורן של איה פעם ריכז את כל המידע , אני לא מצליחה לאתר. וחוץ מזה - חיזוקים מכל סוג שהוא כדי לשמר את האופטימיות יתקבלו בברכה. המון תודה ושבוע טוב לכולנו!!!!

../images/Emo65.gifקודם כל ../images/Emo49.gif

אני בטוחה שההורים עדיין בשוק מכל מה שקרה להם בימים האחרונים, אבל נשמח אם תפני גם אותם לכאן כדי לקבל תשובות לשאלות שיש להם( ואני בטוחה שיש להם) וסתם כדי לפרוק קצת מתחים שיש בהם. לגבי פיצול חופשת הלידה , אני מצרפת קישור בנושא. לגבי הנקה...אני לא הכתובת, את שני בניי לא הנקתי, אבל אני בטוחה שעוד מעט יענו לך גם בנוא הזה. ולגבי חיזוקים למינהם...הצצה בסיפורי הלידה שלנו יכולה בהחלט להיות זריקת עידוד. מקווה שלמוע מהם בקרוב, או לפחות שאת תעדכני אותנו מחזיקה אצבעות לאפרוחים הקטנים

גם אני בעד שאיבות ולו רק בגלל

שזה יכול רק לחזק ולעזור לקטנים, גם בפגיות בדרך כלל מאוד מעודדים שאיבות. ובנוסף יש להם עוד הרבה זמן בפגיה ומאוד נוח לשאוב שם (לפחות באיכילוב) למרות שבלילות זה קצת מתיש. אני שאבתי (וחלק הקפאתי) כמעט 4 חודשים עד שהרגשתי שאין לי כוחות להמשיך.

קודם כל מזל טוב ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

ובטח לשאוב לשאוב לשאוב, זה כל כך חשוב אפשר לתת להם את החלב במזרק וככה הם לפחות יקבלו אותו ומעבר לזה ימשיך להיות לה חלב, ככה שאם יום אחד היא תרצה להניק יהיה לי ממה. וחוץ מזהב ורוכים הבאים לפורום המקסים שלנו
שכולם פה ישמחו לענות לך על שאלות שבוע טוב

Isabelly

New member
../images/Emo51.gif לכולכם

על ההענות!!!! המידע הועבר במלואו.

למעלה