שאלות של מתחילים:

Alfa156 GTA

New member
שאלות של מתחילים:

1. האם תמיד להניע את הDR עם צ´וק ? 2. למה הוינקר השמאלי לא מהבהב אלא דולק (יש לציין שיש שניים, קדמי ואחורי). 3. איפה המעבר למיכל הרזרבי ? 4. איזה שמן צריך ? 5. לחץ אויר בצמיגים לכביש,ולשבילים? 6.בטסט חייבים וינקרים ? (שמעתי שאם מורידים את כולם אז אין צורך בכלל), 7. איך מכוונים את הבולם האחורי? תודה מראש לכל העונים, האלפא.

Alfa156 GTA

New member
../images/Emo105.gif סתם למקרה שלא שמתם לב

קפיץ קפוץ.... דרך אגב מישהו מכיר קסדות של FM ??

enigo

New member
תשובות של מתחילים:

1)אם צריך, אם מניע בלי, אפשר בלי (אבל יתכן ורומז שהכיוון עשיר מדי). 2)במערכת ווינקרים יש רכיב אלקטרוני (נדמה לי שקבל ושער, אבל ממש לא בטוח) שגורם להבהוב. אם הוא נדפק יש לך הבהוב מאוד מהיר או אור יציב. צריך להחליף. 3)מעבר למיכל רזרבי בד"כ נמצא בברז קטן בצד שמאל מתחת למיכל, יש אופנועים בהם זה בצד ימין, אבל ב DR אני חושב שזה בזמאל. 4)שאלה טובה. בד"כ ההמלצות הן על 10-40 או 15-50 חצי סינטטי, אבל גם סינטטי לא מזיק בד"כ. תלוי גם באופי הנסיעות שלך. הכי טוב לגשת למוסך מורשה טוב ולשאול. בכל מקרה עדיף להשתמש בשמן יעודי לאופנועים, למרות המחיר הכפול. 5)תחפש על האופנוע, בד"כ זרוע אחורית, יש שם מדבקה עם לחצים מומלצים. אם לא, שוב, המוסכניק... באופן גס ~22 בכביש 17~ בשבילים, אבל זה תלוי בשאלה האם אתה נוסע בזוג (להעלות באחורי ב 2-3 PSI) ואילו צמיגים יש לך (רך או קשה, הבדל של ~2 PSI). 6)אם האופנוע משנת 95 ומעלה, יעשו לך בעיות בטסט אם תוריד. אם אתה מורד בכל זאת, תוודא שאתה משאיר את המערכת במצב חיבור מהיר לקראת הטסט. 7)על מיכל הגז של הבולם (מין מיכל סיפולוקס קטן, נדמה לי שמחובר מאחורי רגל שמאל ב DR) יש בורג כיוון שיכוך כיווץ, על הבולם עצמו יש הברגה - עומס קפיץ, ובתחתית הבולם אמור להיות ברז לכיוון שיכוך החזרה (ל בטוח שיש בDR). זהו לבינתיים. מקווה שעזר, אניגו.

למעלה