שאלות של מתחילים..

HCG501

New member
שאלות של מתחילים..

הי לכולם וחג שמח. עברנו בשעה טובה לביתינו החדש( חדש עבורנו אבל זוהי יד שנייה) ויש לי כמה בעיות/שאלות 1. על המראה באמבטיה יש מעט כתמים שנראים כמו כתמי אבנית ולא יורדים עם חומר ניקוי לחלונות/מראות(של סנו) האם יש דרך אחרת לנסות להסיר הכתמים? אולי עם מסיר אבנית? או שיש סכנה לנזק למראה?? 2. בסביבתנו יש המון יונים וכתוצאה במרפסת ועל עדני החלונות נשארים הרבה מזכרות מהם.. -איך מנקים? באיזה כפפות להשתמש להגנה על הידיים באותו זמן? ושאלת המאה- האם יש דרך להרחיק היונים מראש?שמעתי על מובייל של דיסקים-יש רעיונות אחרים? . תודה רבה בינתיים והמשך שבוע מקסים לכולם

s h i R 1 2 3

New member
ועוד דבר...

יש חנויות שמוכרות ציוד מיוחד להרחקת יונים. אם תערכי חיפוש ב google עם השם הרחקת יונים, תקבלי פרטים אודות חנויות אלה.

לי6

New member
שכלול ההמצאה:

סבא שלי היה מותח בקיר לפני הכניסה לבית (צמוד לגינתו...) חוט שפגט, כמו חוט כביסה, ועליו משחיל ריבועי מכסי אשל מוכספים או נייר כסף ברווחים של כמה ס"מ אחד מהשני. זה היה מאוד מעניין לעין, ולא סבל מתופעות לוואי...

maybesure

New member
../images/Emo118.gif

אפשר להשתמש במסיר אבנית לנסות לנקות את המראה. אם אפשר על ספלים/צלחות מזכוכית, למה לא על מראה? יונים - יש דוקרנים מיוחדים מפלסטיק שמחברים למעקות ולאדני חלונות מונעים מהיונים לנחות עליהם. למשטח המרפסת יש ספריי שנקרא "עופי מפה" פשוט וקל ומרחיק יונים. אף אחד מהם לא רעיל ולא מסוכן ליונים. כפפות? כל כפפה שתהיה לך נוחה ותהיה אטומה למים. ניילון, גומי, לטקס. כדי להקל על העבודה רצוי להרטיב את המקומות המלוכלכים ורק אחרי המסה לנקות. אפשר לרסס במסיר שומנים לאחר ניקוי ראשוני.

r66

New member
עושה רושם שהמראה לא באיכות המתאימה למקום

עם לחות. הלחות כנראה חדרה בין הציפוי האחורי לזכוכית. גם אצלי זה קורה. יש לי במקלחת שתי מראות, אחת איכותית ואחת כנאה פושטית. הותקנו באותו יום. הפושטית כבר מלאה כתמים. חייבת להחליף אותה

פושקית1

New member
קודם כל מזל טוב לרגל המעבר

ולהצעות 1. למראה נסי את ספוגית הפלא 2.לא ניסיתי אבל שמעתי שאים קושרים שקית לסורג השקית מרשרשת ומבהילה את היונים ולכן הם לא מתקרבות

goanin

New member
1. לרסס חומץ בלי לחשוש

או כל מסיר אבנית. זכוכית זה חומר שאין סיבה שלא יתנקה. המראה אמורה להראות כחדשה.

למעלה