שאלות של מתחילה

MaddyD

New member
שאלות של מתחילה

אחרי שנתיים של ציפיה מחר אני מתחילה תתהליך התכנון רשיון על 125 או יותר סמק [רק שאני אוכל לסוע על כביש מהיר] ושיהיה מהר! עכשיו לשאלות אז אם אפשר תעזרו לי[: ההליך של התאוריה הטופס הירוק ובדיקת העיניים שונים ממכונית, אם כן, איך? אפשר להתחיל לפני גיל 18? [יש לי רק עוד חודש 18] ובכלל אפשר קצת פרטים כמה שיעורים וכולי תודכה

geva7

New member
תשובה למתחילה

א. את לא צריכה לעשות שוב תאוריה אם יש לך רשיון על רכב ואת צריכה להוציא טפסים חדשים אבל לעשות רק את הבדיקת עיניים ולגשת למשרד הרישוי שיחתמו לך על פטור מתאוריה. ב. אני חושבת שאפשר להתחיל לפני גיל 18 אבל בכל זאת תבדקי. ג. לגבי מס' השיעורים זה מאוד אינדיבידואלי כי כל אחד לפי קצב ההתקדמות שלו אבל נראה לי שדורשים לפחות 12 או 15 שיעורים. אם את רוצה שם של מורה מתל אביב אז את יכולה לשאול יש לי כמה טלפונים של אחלה מורים. והכי חשוב שיהיה בהצלחה

גיא רוט

New member
למה לענות אם לא יודעים?

"אני חושבת שאפשר להתחיל לפני גיל 18 אבל בכל זאת תבדקי" "נראה לי שדורשים לפחות 12 או 15 שיעורים" אם את לא יודעת, אל תעני.. ציטוט מאתר משרד התחבורה: אופנוע עד 500 סמ"ק בקשה לרישיון נהיגה חדש (רש"ל 18) עם תצלום המבקש, חתום ומאושר ע" רופא כללי ובדיקת ראייה לימוד נהיגה מגיל 18 חדות ראיה 6/12 בעין אחת לפחות מינימום של 15 שיעורי נהיגה (ובעל רשיון לאופנוע עד 50 סמ"ק חייב מינימום של 8 שיעורי נהיגה) עמידה במבחן עיוני ומעשי נהג המחזיק ברשיון נהיגה לרכב פרטי פטור ממבחן עינוי

למעלה