שאלות של מתחילה

• פותח הנושא jole
  • פורסם בתאריך

jole

New member
שאלות של מתחילה

אני מהצד השואל של הטארות. פעמים או שלוש בחיי יצא לי לשבת מול מישהי שעשתה לי פריסה, מאד מרתק. ביקרתי באתר של אורי רז, יש שם כל מיני סוגים של פריסות, איך בוחרים באיזו פריסה אני מעונינת? מרגיש לי קצת מוזר לעשות פריסה דרך המחשב, אני מניחה (ולוקחת בחשבון שאולי אני טועה) שפריסה ממוחשבת אינה שווה לפריסה שנעשית פנים מול פנים. אז אם אני רוצה לנסות את הפריסה במחשב, מאיפה להתחיל? מה לבחור? איך אדע מה משמעות הקלפים הנפתחים לי הצפתי אתכם בשאלות
אז הרבה תודה מראש

היי וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כדי לבחור פריסה נכונה יש להתאים אותה לשאלה ולנושא המדובר. אם אין לך ידע מוקדם לא תוכלי לדעת את משמעות הקלפים אבל תוכלי להתרשם מהקלפים ומההיבט הראשוני שלהם (טבלה של קלפים חיוביים ושליליים באופן בסיסי תוכלי למצוא ברשימת המאמרים). יחד עם זאת את יכולה להעלות לכאן את הפריסה באופן מדויק: מה שאלת? איזה סוג פריסה? איזה קלף באיזו עמדה? ואנחנו נעזור לך לבאר את הפריסה במלואה. חשוב לדעת שאין מעמידים את הקלפים במצבי סרק ויש לשאול שאלה שאכן מטרידה אותך. בהצלחה אשמח לראותך כאן שוב הילה.

jole

New member
תודה. עשיתי פריסה ואודה לפירוש

סוג הפריסה- לב הזוהר אוטומטית שאלתי הייתה- האם אצליח בקרמיקה (כשיום היא עיסוק מישני- אבל שם הנשמה שלי) כעיסוק עיקרי ובלעדי , (שזו מטרתי בעתיד, שהתחביב יהיה גם המקצוע שלי ומקור פרנסתי) הפריסה שקיבלתי להלן: קלף עליון: -3- גורמי שינוי- שוטה מימינו: -2-הסביבה- ארבע מטות משמאלו: -4- התפתחות- חמישה מטות באמצע: -7-תוצאה סופית- 3 מטות התחתון- -6- שאיפות פנימיות- שתי מטות מימין לתחתון: -1- השואל-מרכבה משמאל לתחתון:-5-צריך לדעת-מלכת הגביעים. מקווה שהרישום ברור. הרבה תודה

הרישום לא ברור במיוחד :(

את צריכה לכתוב גם את העמדה של הקלף. מה הקלף מייצג. למשל..... הווה - אס מטות עתיד - שני גביעים וכן הלאה.... שנדע איך לייחס את הקלף ולפרש אותו. אז אני מחכה.... :)

jole

New member
ממש אין לי מושג ../images/Emo10.gif

אני אנסה לשרטט פה איכשהוא איך הקלפים היו מונחים 3 גורמי שינוי שוטה 2 4 הסביבה התפתחות ארבע מטות חמישה מטות 7 תוצאה סופית 3 מטות 1 5 השואל צריך לדעת מרכבה מלכת הגביעים 6 שאיפות פנימיות שתי מטות מקווה שזה עוזר.

עוזר מאוד ! אני אנסה לפרש לך -

הקלף הראשון מייצג אותך - המרכבה. את במריבות עם עצמך. כל הזמן המלאך הטוב והמלאך הרע שעל כתפייך (כמו בסרטים מצוירים :) מתווכחים בתוכך האם לעשות זאת או לאו. זו העמדה שלך, שאינך יודעת מה להחליט מה את רוצה. המאבק הזה טוב לך כי הוא גורם לך בסופו של דבר להגיע להחלטה מגובשת ונבונה ולא פזיזה חלילה. ברצף הקלפים שלך - שהם דיי חיוביים - אפשר לראות שההתלבטות שלך רק עוזרת לך ותעזור לך לעתיד. הסביבה שלך - 4 מטות. כיצד אנשים רואים אותך בתחום? כמאוד מצליחנית ! אם בעשיה ואם ביכולת. הסביבה שלך מאוד תומכת בך ומפרגנת לך. הם להבדיל ממך לא מתלבטים וחושבים שאת יכולה להצליח מאוד. גורמי שינוי - השוטה. בהתייחס לקלף המרכבה הראשון אשר מייצג אותך ובהמשך לקלף 4 מטות קלף השוטה מלמד אותך שבעצם אין לך ממה לפחד. תפסיקי לפחד, לכי עם האינטואיציה שלך הכל פתוח לפנייך ! יש לך את הדרך החיובית לצעוד בה, תפסיקי להילחם עם עצמך וצאי לדרך. התפתחות - 5 מטות זה לא יהיה קל. יהיו מכשולים וטרדות מסוימים אבל הם יהיו קצרים ולא ארוכים במיוחד. המכשולים הללו - המרכבה? - אם תעקפי אותם הדברים יכולים להשתפר ולהתקדם ולהצליח באופן טוב במיוחד. (אני באופן אישי עם קלף כזה הייתי מוציאה קלף הבהרה נוסף כדי לחדד את משמעות ההתפתחות) צריך לדעת - מלכת הגביעים. שוב פעם בהתייחס למרכבה, מה שיעזור לך להחליט ולהיות מודעת - יש לך את זה. יש לך יכולת אומנותית ויצירתית מיוחדת (את זה מייצגת מלכת הגביעים). הצניעות שבך וחוסר האמון שלך בעצמך מחד מפריעים לך אבל מאידך תורמים לקסם המיוחד שלך. הקלף מזמין אותך להבין את מה שיש בתוכך וללכת הלאה. שאיפות פנימיות - 2 מטות. להתחיל כבר. זה מה שאת רוצה. לדעת ששלב אחד מאחורייך ושאת ממשיכה קדימה. תואצה סופית - 3 מטות את כנראה תתחילי ותצליחי לפחות בשלבים הראשונים. גם כאן הייתי מוציאה קלף הבהרה נוסף כדי לדעת את ההמשך. בכל אופן מתוקה לכי על זה. זה מתאים לך, זה נכון לך ויש לך את כל היכולות להצליח. יצאו לך הרבה קלפי מטות וזה מעולה ! מטות מייצגים את היוזמה והעשיה ואצלך הם ממש טובים. דעי שיש לך דרך ארוכה ולא כל כך קלה אבל אם תאמיני בעצמך ובכישרון שלך תוכלי להמשיך הלאה. בהצלחה ו.... אשמח לדעת את דעתך. הילה.

jole

New member
WOWWWW ועוד פעם

WOWWWWWWWWWWWWWW אני חושבת שמשפט המפתח הוא שהלוואי והייתי מאמינה בעצמי וסומכת על עצמי כמו שהאנשים המקסימים שסובבים אותי סומכים ומאמינים בי אני תמיד אומרת שכאשר אני אביט במראה ואראה את מה שבעלי רואה אהיה אדם מאושר.
מאד מעודד. ואת צודקת מאד מאד. במיוחד בתקופה של השבועות האחרונים אני מלאה קונפליקטים, כן? לא? אולי? ללכת על זה? לא ללכת? לקחת סיכון? ללכת על בטוח? יש בכלל דבר כזה ללכת על בטוח? והתיאור של המלאכים על כל כתף, זו בדיוק הסיבה שעליתי במשקל בזמן האחרון, שני החברה האלה יושבים לי על הכתפיים ואף אחד מהם לא מוכן לוותר
בכל אופן מאד עודדת אותי, מרגישה שקיבלתי מן זריקת מרץ להביט קדימה. הרבה תודה. ושאלה- רשמת שהיית מוציאה קלף הבהרה, איך עושים את זה? והאם אפשר עדיין או שמכוון שכבר סגרתי את הפריסה אי אפשר.

שני דברים, או בעצם שלושה :)

ראשית - תודה רבה ! גם לקורא עצמו - מיומן ככל שיהיה - חשוב לקבל פידבק אם לאגו ואם להבנה... :) שנית - קלף הבהרה אי אפשר להוציא בפריסה שנגמרה או בפריסה אוטומטית. את זה עושים בפריסה אמיתית ומוחשית. שלישית - גם אני היום בשלב התפתחותי. החיים כיוונו אותי לכך ובעידודו של האיש המופלא שלי התחלתי להאמין בעצמי ואני כל הזמן בעשיה. אז יאללה מתוקה תתחילי ! יצאה לך יופי של פריסה :)

למעלה