שאלות של מתחילה

קשקש1234

New member
שאלות של מתחילה

אני כבר כמה שנים מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה, מאוגוסט שנה שעברה למעשה הפסיק לי המחזור כך שאני מבינה שלא אוכל להיכנס להריון ללא תרומת ביצית. בליבי יש עוד תקווה שאולי בכל זאת פתאום המחזור יחזור ואוכל להיכנס להריון למרות שהראש מבין שהסיכוי שואף לאפס אם לא אפס מוחלט.

התחלנו לדבר בחודשים האחרונים על אופציית תרומת הביציות, שקשה לי להתרגל אליה, אבל אני חייבת להאיץ תהליכים, אני בת 42 ואני לא רוצה לשתף את כל הסובבים. נרשמתי בבתי החולים בארץ לתרומת ביצית, לאחר חודשים רבים כשהתקשרו והגענו לפגישה הראשונית, הבנו שמשרד הפנים דורש רישום של תרומת הביצית ושייתכן שבעתיד כהילד/ה ירצו להינשא הם יאלצו לעבור בדיקה. הם עדיין לא יודעים לומר מה ההשלכות של הרישום, מעבר לעובדה שזה חסוי ורק בנישואין ייתכן שיהיו השלכות. זה הלחיץ אותנו מאוד והחלטנו לשקול מסלול פרטי בחול, שאנחנו מבינים שמאוד יקר..

אשמח לשמוע מחירים על מנת להבין מה זה דורש מאיתנו כלכלית וכמובן המלצות על מקומות שכדאי דרכם לטפל

תודה רבה

עוגי555

New member
היי קשקש

ברוכה הבאה!
אני ממש עם רגל אחת בדרך החוצה מהבית, אז לא אוכל לפרט.
אבל היה לי חשוב להתייחס ולהקפיץ אני מקווה את הודעתך למעלה.
אני ממליצה לך בתור התחלה פשוט או ללכת אחורה בהודעות, יש ממש לא מזמן פירוטים מצויינים של איילת ר, מאמינקה ועוד על מסלולים, או לעשות חיפוש עם מילות מפתח מסלולים, הדסה, מנור, אסותא .
בדרך את גם תמצאי סיפורים חוויות ורשמים שלנו כאן על התמודדות.
בכל מקרה, מקווה לכתוב לך שוב
ביי בינתיים

למעלה