שאלות של מתחילה

miri012

New member
שאלות של מתחילה

היי :)
יש לי אייפוד טאצ' ששימש אותי עד כה בעיקר כנגן מוסיקה, [בנפרד, מחזיקה סלולרי פשוט ולפטופ. האייפוד הוא נטו למטרות בידור]
כעת מתחשק לי קצת לשדרג ולהשתמש באייפוד גם לוואטסאפ, ואולי למצוא עוד כמה אפליקציות שימושיות.
הבעיה היא שאני בורה לגמרי בכל הנוגע לתחום, ואין לי שמץ של מושג איך להתחיל בכלל.
יש כאן מישהו נחמד שמוכן להדריך אותי בנבכי המערכת?
או שאולי תוכלו לשלוח אותי למישהו אמין ומקצועי בירושלים?
תודה!

Powerball

New member
זה בלתי אפשרי. וודאי לא בדרך פשוטה..

המזהה שלך בווטסאפ הוא מספר הטלפון הנייד שלך. בנוסף היכולת לקבל ולשלוח הודעות מחייבת חיבור לאינטרנט.
מאחר ולאיפוד אין מספר וחיבור סלולארי, אזי לא ניתן להפעיל עליו ווטסאפ בדרך פשוטה.
יתכן שיש דרכים נפתלות לעשות זאת, אבל זה בפשטות ולא יעבוד לך כשתצאי מתחום הכיסוי של וויפיי.

noa_f

New member
את לא יכולה וואטס-אפ, אבל בזמנו התקנתי viber

אפשר גם סקייפ, גוגל הגנאאוטס וגם Telegram היחסית חדשה, מתאימה.

עכשיו את רק צריכה להעביר את החברים שלך לרשת אחרת איזי-פיזי

miri012

New member
תודה לכם :)

האמת היא שאת החלק הזה דווקא כן בררתי והבנתי שיש דרך.
אבל ייתכן מאד שאני עוברת פה על אחד מכללי הפורום [חיפשתי משהו כזה ולא מצאתי] בנושא פריצות וכו'.
לגבי קליטת ווייפיי, זה בסדר. אני לא הולכת להיות צמודה למכשיר, רק מחפשת עוד דרך תקשורת, לא רציני :)

mazovera

New member
אפשרי אבל קצת מסובך

ווטסאפ כעקרון היא אפליקציה לטלפונים בלבד.
יחד עם זאת, ניתן באייפוד פרוץ להתקין בצורה ״ידנית״ גירסה של ווטסאפ מתוך גיבוי של קובץ התקנה שיש לך במחשב או שמורידים באמצעות חנות לתוכנות פרוצות (יש מדריכים לנושא באינטרנט).
לאחר מכן, לצורך הגדרת מספר טלפון פיקטיבי ואימות המספר אפשר להשתמש באפליקציית סמסים כמו text2me שמקצה לך מספר ייחודי.
כל התהליך קצת מורכב ואני לא בטוח ששווה את המאמץ (אני בעבר התקנתי לבנות שלי ווטסאפ על אייפוד לפני שהיה להן טלפון משלהן).

למעלה