שאלות של מתחילה

שאלות של מתחילה

אני חוגגת לבני בן החמש ובתי בת השלוש יום הולדת.
עוד לא הוחלט על עוגה, אבל התחלתי לעשות שיעורי בית.
אני לא אוהבת בצק סוכר .
ראיתי עוגות בזילוף - אהבתי את הרעיון
איך מכינים את הקרם לזילוף? הוא נראה יחסית מוצק....בדרך כלל הקרם שלי עשוי מקצפת צמחית (כדי שיהיה פרווה ) ופודינג.
מה המתכון לקרם לזילוף?
איזה צבעי מאכל מומלץ לקנות לקרם לזילוף? מה המחיר בערך של צבע מאכל (צריכה מס' צבעים..)
האם זוהי שקית זילוף מיוחדת?
איך מכינים את התוחם החום? אשמח למתכון טוב
זהו, נראה ששאלתי את כל השאלות הראשונות...
לכל ילד יש לי להכין 2 עוגות, לגן ולבית, והם אוהבים דמויות כמו דורה, דייגו או ספיידר מן
אז אולי עוגה אחת אקנה דף סוכר מוכן ואת השניהאכין ביצירתיות.
אשמח לרעיונות
ולטיפים
(בינתיים חושבת על הדמות של אנגרי בירד + קיטי
הבת אוהבת תותי ודורה אבל הן קשות לביצוע

net the jet

New member
מנסה לענות. תרוב קרם ״חזק״ לזילוף שעומד זה

קרם חמאה. ( לכתוב פה בחיפוש ויעלו מתכונים )
לא יודעת למה את מתכוונת בחום תוחם...
דף מודפס עשוי להיות פתרון טוב...
אין לי רעיון איך להכין דמויות בצורה אחרת. ראיתי עוגות של תמונות שכולן מזולפות ברשת, אישית לא מתה על זה, אבל בטוח תמצאי תמונות לרעיונות והשראה

יש לי הצעה בשבילך מקווה שימצא חן בענייך

במידה ואת לא אוהבת בצק סוכר כלל, ניתן לצפות רק את החלק העליון של העוגה, ממליצה לעשות עוגה עם קרם גנאש פרווה משמנת צימחית, לצפות את העוגה בקרם ולתת לזה להתקשות.
לרדד בצק סוכר דק דק ולקרוץ ממנו עיגול ועליו להדביק דף אכיל של דורה למשל, ולקשט עם מעט פרחים מסוכר, סוכריות, פרפרים מסוכר וכו'. ככה הבצק לא עוטף את כל העוגה רק חלק עליון שלה למי שלא אוהב.
בדרך כלל הקרם הזילוף יותר כבד מבחינת טעם על העוגה, לא ממליצה כל כך אלה אם אין ברירה.
בהצלחה.

ריקיה

New member
דווקא קרם ילדים לא כל כך אוהבים

לפחות אצלנו אז אני עשיתי עוגת שוקולד עם סוכריות מזרה זה לא קשה כל כך...מצרפת תמונות מיקי מאוס

יפה מאוד

תוצאה יפה מאוד
איך הצלחת לעצב פנים כל כך מדוייקים?
התוחם שהשתמשת בו די קשיח.....
חבל שהם לא מתחברים אצלי למיקי מאוס....
הבת אוהבת דורה וקשה לצייר אותה

ילדים לא אוהבים קצפת צמחית?
אני גם חושבת שקרם חמאה כבד, אפשרי לעשות עם קצפת עם פודינג? זה מספיק קשה?

עניתי לך לפני שראיתי הכל

דורה ובוצץ מדהימים
איך עשית זאת?
איך ציירת? זה ממש מדהים
מבקשת הסבר מפורט...בבקשה
נדלקתי....

ריקיה

New member
באמת דווקא דורה יצאה לי הכי מכוערת

בעקרון זה די פשוט הדפסתי מהאינטרנט תמונה שלהם וצילמתי אותה בהגדלה על דף a3 חתכתי את העוגה לפי השבלונה שגזרתי כמובן ציפיתי בגנאש שוקולד ונתתי לנוח לילה במקרר עם ליקריץ שחור (העגול הזה שמוכרים בפיצוציות) עשיתי את קוי המתאר לפי התמונה מהאינטרנט ואז בכל חלק פיזרתי סוכריות מזרה לפי הצבע וזהו...את הסוכריות הכחולות לא מצאתי אז צבעתי עם צבע מאכל את המזרה הלבנות ויצא דווקא אחלה כמובן שנתתי להם כמה ימים להייבש...ולגבי קרמים כל יום הולדת שהייתי בה עם עוגות קרם מצאתי את רוב העוגה בפח כי נתנו ביס ולא היה טעים להם עד גילאי 7 הם לא כל כך מתחברים לזה אבל שוב אולי זה רק הילדים אצלנו...(-:

למעלה