שאלות של מתחילה
שלום לכולם, אני עוקבת אחריכם מזה זמן מה, והחלטתי באופן פורמלי שזה התחביב החדש שאני רוצה לפתח
חוצמזה, בשבוע שעבר הרכבתי עם האחיינית שלי (בת 9!!) פאזל של 500 חלקים, וגליתי שאני מאד נהינת מזה, וגם עושה את זה לא רע. אז הבוקר השקעתי וקניתי פאזל של 1000 (של Ravensburger), אני מקווה שמספר חלקים כזה זו לא קפיצה מעל הפופיק (בשביל התחלה), אבל החלטתי שאני לא ממהרת וגם בחרתי תמונה צבעונית ויחסית קלה (לפי עצות מהפורום – תודה). בכל מקרה, יש לי מספר שאלות על משטח ההרכבה – יש לי לוח קאפה (Kappa) – נראה לי שמאד נוח להרכיב עליו, אבל אני צריכה חיזוקים... או במילים אחרות – עדיף חומר אחר? (עץ, למשל?) לגבי גודל המשטח – גודל הפאזל הוא 70X50 וגודל המשטח הוא 80X65 זה בסדר, או שצריך פלטה גדולה יותר? ושאלה אחרונה – כרגע לא נראה לי שארצה לשמור את הפאזל מורכב (אני לא כ"כ אוהבת פאזלים תלויים כתמונה), אבל במידה ובמהלך ההרכבה אני ממש אקשר אליו - האם תהיה בעיה להדביק ולשמור אח"כ. במילים אחרות – האם צריך להיערך לפני ובמהלך ההרכבה, אם רוצים לשמור את הפאזל אח"כ. סליחה על המגילה ותודה לכולם
שלום לכולם, אני עוקבת אחריכם מזה זמן מה, והחלטתי באופן פורמלי שזה התחביב החדש שאני רוצה לפתח