שאלות של מתחילה

sigmo1

New member
שאלות של מתחילה

קודם כל אני אף פעם עוד לא קניתי 1. האם כדי לקנות מספיק לפתוח חשבון paypal או שצריך גם לפתוח חשבון בחו'ל או ש paypal פשוט מחייבים את הויזה שלי 2. כאשר רשום למשל שמשלוח לארץ עולה 30 דולר האם יש עוד תוספות מעבר לזה האם חייבים לבטח את המשלוח 3 . האם כדי למכור ולמשוך את הכסף צריך לפתוח את החשבון בחול אודה לכם על הסבר מפורט כי אני ממש לא מבינה מה הולך פה תודה סיגל

היי,

1) Paypal מורידים לך כסף מהויזה, כדי לקנות את לא צריכה חשבון בחו"ל. 2) תוספות אפשריות מעבר למשלוח: מע"מ ומכס...פרטים בנוגע לזה באתר המכס. 3) כדי למכור לא צריך חשבון בחו"ל, אבל כדי למשוך את הכסף צריך...תמיד אפשר לקנות מוצרים אחרים מהכסף של המכירות (מתאים למי שמוכר להנאתו ולא למחייתו).

sigmo1

New member
תודה רבה אבל לא הבנתי את נושא המעמ

והאם כאשר רשום מחיר המשלוח לישראל זה מחיר סופי של המשלוח או שיש הפתעות בדרך תודה לכולם

aviyajb

New member
תשןבה

מחיר המשלוח שמצויין הינו מחיר המשלוח הסופי, אין עוד תוספת. אם למוצר שאת מזמינה יש ערך גבוה מ-50$, תצטרכי לשלם מיסים נוספים בכניסתו לארץ. בהצלחה

זה כבר תלוי במוכר...

אם זה מוכר רציני הוא יעמוד במילה שלו, אבל יש לא מעט כאלה שלא עומדים במילה שלהם...רצוי לוודא איתו לפני ביצוע ההזמנה.

sigmo1

New member
ועוד שאלה ברשותכם

מה לגבי הביטוח של המשלוח ? והאם יש עמלה ל paypal ול ebay ומי משלם את העמלה המוכר או הקונה? מקווה שלא הגזמתי תודה מראש

aviyajb

New member
תשובה

לרוב, תשלום הביטוח תלוי בך, במידה ואת רוצה. חלק מהמוכרים דורשים שהקונה ישלם תוספת על ביטוח המשלוח, וחלקם לא. יש עמלות ebay וpaypal רק למוכר, ולא לקונה. בהצלחה!

למעלה