שאלות של מתבונן

שאלות של מתבונן

התרשמתי מהתמונות וההודעות של נתי גפן,בא למשהו לתת סקירה ביוגרפית עליו?מה הוא עושה באפריקה?וכל העניין עם הטייס? ושאלה שקשורה לחבר'ה מהתחרות בהונגריה,שטח ההמראה מישורי,כל ההמראות עם כבל?או שיש דרך להמריא במישור? מקווה שלמרות שהחורף נגמר ואנשים כבר לא משרשרים את עצמם (חגי) למישהו יהיה מספיק פנאי לענות. סופ"ש מהנה לכולם.

David Gerby

New member
בנוגע לשאלות על נתי, למה שלא תשאל

אותו... כמו שאתה רואה הוא פעיל בפורום ועונה על שאלות. בעניין ההמראה במישור, יש שתי אפשרויות - המראה בגרירה עם רכב (או ווינץ'), מה שנקרא גרירת קרקע, או גרירת אויר באמצעות טרייק או אולטרלייט איטי (dragonfly).

David Gerby

New member
בגדול, הוא גולש אויר שהחליט

שהוא רוצה להיות טייס ונסע לארה"ב כדי ללמוד את כל הרשיונות לטיסה מסחרית והדרכה, עבד שם בתור מדריך ונסע לאפריקה להמשיך לעבוד כטייס. את השאר ימשיך כבודו...

שככת לציין שטת הלימודים הללו

הוא מימן ממכירת גלידה באוטו גלידה במשך כשנתיים. כמו בסיפורים : הוא היגיע לאמריקה עם 10$ בכיס.

natyh

New member
מוישעס

ההוא מהמובינג בנה אמפריה כך. אולי עוד מספר שנים נקנה כולנו כרטיסי טיסה זולים בחברת גפןאייר ....

nati gefen

New member
hello..

Hi mate, it is long and quite complex to tell how I got my self in to all this, but I could say that 1998 after relizing there is nothing alse I could see myself doing I had a long term vision of becoming a pilot and hopfuly as well be working for the Red Cross in Africa- as a bush pilot doing humaniterin work. it is true, I went to the U.S with just over 3K in my pocket and no certenty - no english! no budy I know there.. and I went for "1 way ticket" with a lot of will and being very focuse about my gaol. untill not to long ago I was doing a lot of writings as I would like to issue a book now - it shall be titled "Thoughts and Adventures" and shal be about selling ice cream in the U.S, traveling as a back packer across the world, meating intersting people and flying in the U.S and Africa... and more.., but now it is quit hard for me writting as for the place I am living right now and the situastuons around.. but I am working on it slowly.. it may take couple of good yeats, once I settle down somewhere, I am sure all this as well sounds ironic with the fact that I can hardly spell, even in hebrow. often I wonder I should have got a camara and fliming the situations around, it could be a grate docomentry movie! miss you guys

natyh

New member
נתי אתה איש מדהים

אנחנו חייבים לארח אותך בקומונת הישרדות שלנו עם כוח הרצון המדהים הזה . אני משתדל להתרחק מקלישאות אבל במקרה הזה אני מצהיר שאני מצדיע לך . אני משוכנע שסיפור החיים הזה שלך הוא מהיותר מענינים שקראתי ואני חייב להודות שאני מתפוצץ מקנאה והערכה בו זמנית מבחינתי טיול באפריקה זה חלום החלומות משהו שעובר אינסוף תיכנונים ושינויים כל הזמן אך עדיין לא הוגשם . נראה לי שלקום לעזוב הכל וללכת לעבוד שם בעבודה יומיומית כל כך אתגרית ומרתקת , זה פשוט עולה על כל דמיון . נכון שיש כאן אנשים שרואים זאת קצת אחרת דרך המשקפיים הירוקים ( דולר = ירוק תירגום למתקשים ) אולי מבחינתם החיים האלה שלך לא נראים מדהימים אבל מבחינתי כבר אמרתי , לו יכולתי הייתי בא הרגע לעשות סרט דוקומנטרי עליך.

למעלה