שאלות של מתאמן מתחיל ......

crackerz

New member
שאלות של מתאמן מתחיל ......

אז אני מתאמן מתחיל , ויכול להיות שהשאלות הבאות יראו לכם מוזרות ודפוקות , אבל אני בסך הכל מתחיל אז אני עוד לא מבין בזה : 1) האם יש הבדל בין טונה במים לטונה בשמן ? אני יודע שעדיף טונה במים אבל האם גם טונה בשמן זה טוב ? 2) אני מתאמן כבר כמה זמן על הבטן . כשאני עומד רגיל ועושה שריר , אז רואים את השרירים אבל לא ממש . אבל לעומת זאת שאני עומד ונשען עם הגב אחורה רואים את השרירים מצוין . למה זה , והאם יש דרך שהשרירים במצב הזה יראו כך כשאני עומד רגיל ?

אלי ו.

New member
אין שאלות טפשיות

שאלה טפשית היא שאלה שלא נשאלה! 1) מה זה טוב? בטונה בשמן יש יותר שומנים. עדיין יש בה את כל החלבונים. השומנים בטונה הם מן הסתם לא איכותיים כמו שומנים שהיית מוסיף לבד (שמן זית לדוגמא) לכן הטונה במים עדיפה. 2) כמו שאתה כבר יודע, ריבועים זה ענין של שומן. כשאתה נשען אחורה, עור הבטן נמתח וקל יותר לראות את הריבועים. אם תצליח להוריד עוד קצת (לדוגמא תעבור לטונה במים
) אז יראו את הריבועים יותר ברור. דרך אגב, יחסית לרוב המתאמנים אתה במצב מצוין (מבחינת שומן) אז תפסיק לרדת על עצמך.

crackerz

New member
אתה עוד רוצה שאני יוריד ???

תאמין לי שאין לי מה להוריד !!!! אני פשוט מאוד מאוד רזה ! בגיל הזה ( 13 וחצי ) בקושי אפשר לראות את השרירים כי אי אפשר להעלות את מסת השריר בהרבה , אבל אצלי רואים קצת בגלל שאני מאוד מאוד רזה ! הלוואי שהיה לי מה להוריד ! אני פשוט רזה מדי וזה מגעיל ! בגלל זה התחלתי להתאמן ....

אלי ו.

New member
חס וחלילה../images/Emo12.gif

אל תוריד אם זה המצב. שאלת שאלה בלי פרטים אז עניתי לפי מה שכתבת. דרך אגב, ברגע שיתחילו סימני הבגרות גם יהיה לך יותר קל להוסיף מסת שריר. בינתיים, היזהר מפציעות, תאכל נקי והרבה.

crackerz

New member
סימני הבגרות ????

האם תואיל בטובך לספר לי מהם סימני הבגרות ? כדי שאני יידע מתי החיים שלי יהפכו להיות יותר קלים , ואחרי אימון באמת יראו תוצאות ...

Rיקש

New member
פחח....../images/Emo6.gif

מצטער להגיד לך, אבל כאשר תתבגר החיים שלך לא יהיו קלים יותר. תשאר צעיר! Rיקש ה
(פיטר-פן WannaBe)

אלי ו.

New member
עברו הרבה שנים מאז אבל

שיער גוף, ושיער פנים הם בין סימני גיל ההתבגרות. גם פצעי בגרות, יכולים להראות על תחילתם של שינויים הורמונליים. אני בטוח שיש עוד כמה סימנים ששכחתי בגלל הסניליות. (אני בן 35 כך שעברו כמה שנים מאז) זה לא אומר שברגע שתתחיל להתגלח ערימות של שרירים יצוצו על כל גופך, אלא שלאט לאט יהיה לך קל יותר להעלות מסת שריר.

למעלה