שאלות של לחוצה.

Shablup

New member
שאלות של לחוצה.

היי כולם וערב טוב. אני בת 17 וחצי, י"ב,היה לי צו ראשון עוד בחורף (לפני יותר מחצי שנה),כל החברות שלי קיבלו מיונים ורק אני לא. הקב"א שלי 53,יכול להיות שזה בגלל זה? אילו סיבות יכולות להיות שבגללן אני לא אקבל מיונים? כדאי לי להתקשר/לשלוח פקס כדי לבקש להתמיין לתפקידים מסויימים(באתר של צה"ל נדלקתי על "מאבחנת מדעי ההתנהגות לדוגמה)? זה יכול לעזור? מחר יש לי יום חילות,אני מקווה שזה יעזור במשהו. תודה מראש ולילה טוב.

mAAyAn 1

New member
תשובות ללחוצה

1. חברות שלך בטח קיבלו מיונים למודיעין. אולי לא קיבלת מיונים כי לא מצאו אותך מתאימה. אם את כ"כ מעוניינת בקבלת מיונים לחמ"ן גם כן, את יכולה להתקשר ולבקש להתמיין גם כן. מי יודע? אולי בסוף ישלחו לך גם כן מיונים. 2. את אמרת שראית ב"עולים על מדים" את התפקיד ממד"ה ואת רוצה להתמיין אליו. מה שנותר לך לעשות זה או להתחיל לשגע מעכשיו את הלשכ"ג בבקשות להתמיין לתפקיד הנ"ל, או להמתין לקבלת המנילה ולקוות שיופיע לך התפקיד הזה, לדרג אותו בעדיפות ראשונה, להמשיך לשגע את הלשכ"ג ולקוות שתקבלי מיונים אליו. 3. יום חיילות לא יעזור לך בכלום בנוגע לקבלת מיונים, אלא רק יעזור לך יותר בקבלת מידע על תפקידים שונים. [הוא יום נורא משעמם]. בהצלחה[:

Drorrrrrr

New member
קב"א 53 נחשבת לגבוהה.

ככה שאת אמורה לקבל מיונים. השאלה אם הפרופיל שלך כבר סגור- או שעוד לא. אם לא- אז כנראה בגלל זה, אם כן- את אמורה לקבל מיונים, אבל כדאי שתתחילי להציק ללשכ"ג יותר. יום חילות לא עוזר.

K e R e N18

New member
שמעו משו מצחיק!!../images/Emo6.gif

הכנו להורים שלי מתנה ליום נישואים מצעים עם תמונה שלהם מהחתונה.. אז חבר של אחותי, שמושפע מהצבא.. הציע שנשים תמונה ואז נכתוב 'עד מתי?'
אז מה אם זה מצחיק רק אותי

K e R e N18

New member
אמאלה מה הלך פה עכשיו!!חחח

היה לי עכשיו טלפון ממספר חסוי..ענית.. ואז שמעתי קול של בת כזה שרה: "יש מצב חרום , יש מצב לפוסטינור..במיוחד בפעם הראשונה!"
מה הולך פה?

danzk

New member
מנצל"שת - לוח שנה מאגניב

לוח שנה שאפשר להוריד אותו ולצרף תמונות של כל אחד שרוצים (ולמקם במסגרת כמובן) אפשר גם לכתוב בתאריכים מסויימים ימי הולדת או כך מה שליבכם חפץ.. זה עובד דרך הפאור פויינט..

Gal isr

New member
../images/Emo207.gif איך התמונה הזו? ../images/Emo13.gif

השבוע פיתחתי והגדלתי אותה ל 20X30 וכל החנות התלהבה ממנה

למעלה