שאלות של לא מבין

Anabol

New member
שאלות של לא מבין

אני רוצה לקנות נגן mp3, וההתלבטות היא בין נגן רגיל כמו זה, ובין אייפוד. אז מה שרציתי לשאול זה, מה ההבדלים? למה לא ללכת על האפשרות הזולה של נגן רגיל וזהו? (חות מהנפח, וגם ככה 1G זה די והותר). תודה.

LinkTree

New member
זה לא בר השוואה

אתה משווה בין אופניים לאוטו. מצד אחד אתה נותן כאן נגן של חברת מדבקות ומצד שני IPOD. זה תלוי מה אתה צריך - מה הציפיות שלך מהמכשיר וכמובן כמה כסף יש לך.

אם כבר לקנות מבוסס פלאש

אז עדיף קריאטיב סאנדיסק או XUKE לרוב האחרים יש איכות סאונד ממוצעת ומטה.

Anabol

New member
תודה על תשובה מתחמקת

שאלתי מה ההבדלים, אני יודע שאייפוד יותר טוב. נקודה. השאלה שלי היא במה: איכות שמע- אני מניח שאייפוד עדיף נכון? מה לגבי ניידות? נוחות שימוש והעברת קבצים? לא חשבתי שאני אצטרך לפרוס את הקרטריונים ולהגיש למנהל את השאלה על מגש כסף, אבל כניראה שזה מה שצריך.

אבל LinkTree צודק

איפוד זה איכות ונוחות שימוש ואלגנטיות, וכל מה שאתה רוצה מבחינת איכות שמע ניידות והעברת נתונים. לאומת זאת המכשיר שנתת בקישור הוא נגן מדבקה, גם זול וגם משהו שמיוצר ללא שם באסיה, ונמכר לחברות ששמות מדבקה עם השם שלהם וככה מוכרים את זה, אורך חיים של כמה חודשים במקרה הטוב, וזהו למעשה מה שחשוב. איפוד חי כמה שנים טובות (בנתיים יש רק 5 שנים ועדיין ממשיך האון)

LinkTree

New member
חלילה - לא מנסה להתחמק

פשוט אין שום אספקט שבו הנגן השני הוא בעל יתרון על ה IPOD (למעט המחיר) אז אם אתה רוצה פרוט - בבקשה: איכות שמיעה - ללא ספק. איכות אוזניות שמגיעות עם המכשיר - כנ"ל נוחות שימוש - ברור (לטעמי ולטעם רבים זוהי נק' העוצמה הכי חזקה של APPLE) אמינות - אמנם אני לא יודע ספציפית אבל אני מרשה לעצמי לבצע הנחה הגיונית שה IPOD יותר אמין. שרות ואחריות - למרות שידע אינם נותני השארות הכי טובים לפחות אתה יודע מי נותן אחריות - במקרה של הנגן השני - אני לא בטוח שיש מישהו כזה. העברת קבצים - לטעמי IUNES והממשק שלה עם ה IPOD הם מהטובים ביותר שאפשר למצוא - לעומת גרירה ידנית של קבצים לנגן השני - אני מניח שה IPOD לוקח. אפשרויות הרחבה - אין ספק שה IPOD לוקח (למשל אתה בתור צלם בטח תוכל להעריך אפשרות לפרוק את התמונות לך ל IPOD בטיול ארוך כשה FLASH שלך כבר מלא - אני לא חושב שבנגן השני יש אפשרות כזו) מקווה שעניתי בצורה מקיפה והבנת למה אני אומר שאין בכלל מקום להשוואה כי מי שהולך לקנות מוצר בדרכ מתחיל מהגדרת מסגרת התקציב - ושני המוצרים הללו אפילו לא עומדים על אותה רמה תקציבית.

Anabol

New member
../images/Emo45.gif תודה רבה

מה לגבי הגודל של האייפוד, נכנס לכיס? אני מתכוון למיני 4 ג'יגה.

ProudIsraeliGuy

New member
שכחתם לציין שזה USB 2.0

ותאמינו לי שזה חלק מאוד חשוב. USB רגיל אתה מתייבש

למעלה