שאלות של יום יום

CAT4

New member
שאלות של יום יום

אז יש שתי שאלות לא שה שלוש אחד שאלות זה שתי או שני שתיים כמה זמן ביום אתם מקדישים לפורומים שלוש האם למדתם מהפורומים משהוא חדש ( ולא חשוב מה )

Diableror

New member
תשובות של בוקר

שאלה גדולה,ארוכה,מכוערת לפיכך- שתי שאלות.
כמה זמן אני מקדיש לפורומים?זה משתנה,בערך שעתיים סה"כ.
האם למדתי מהפורומים משהו חדש?ועוד איך. ובנאדם,אם אתה רוצה שיבינו אותך,תוסיף סימני פיסוק..זה עוד לא הרג אף אחד. Diableror

The Dark Wizard

New member
ומה אם....

מישהו הוסיף ניקוד, כשהמנהל שלו לא רצה, המנהל שלו הוא ראש מאפיה..... אז וא הרג אותו?

טוב נו מה הקטע../images/Emo35.gif הוא לא רוצה

לנקד וזהו. ואם הוא לא יודע
סלחו לי, אבל אתם לא יכולים לקבוע לו איך לכתוב את ההודעה
.

ToryMaster

New member
ברור שלא

לא נאיים עליו עם אקדח, אבל בהחלט יש צורך לכתוב את ההודעה ככה שתהיה קריאה, גם כי אם אדם מצפה שיקראו ויגיבו לו, כדאי שיקל על האנשים להבין, וגם כי זה פשוט עניין של נחמדות לקהילה.

CAT4

New member
כמו

כמו שלך אין פין לי אין נקודות עיקלו לי אותם במס הכנסה

Diableror

New member
אין לה פין

ולא צריכים לשבור את הראש כדי להבין את הכוונות שלה.אולי תשקול למסור את הפין שלך בשביל כמה נקודות
Diableror

../images/Emo41.gifהשאלות../images/Emo41.gif

1. שאלות זה שתי או שני
אומרים שתי. תנסה את זה: שאלה היא מכוער או מכוערת
או בכל מילים אחרות... 2. כמה זמן ביום אתם מקדישים לפורומים
אני מקדישה בערך שעה עד שעה וחצי, כי יש לי תקציב של זמן על המחשב. אני בערך שעה-שעתיים ביום על המחשב. 3. האם למדתם מהפורומים משהו חדש (ולא חשוב מה)
כן, אני לומדת הרבה
בכל יום בערך אני לומדת יותר מ - 20 תשובות לשאלות ומ - 4 עד - 6 דברים חדשים
.
קארינוש

תשובות../images/Emo39.gif

אחד: כבר ענו על זה שתיים: זה תלוי בהודעות... ואני לא תמיד מגיבה להכל.. שלוש:למדתי כמה דברים חדשים אבל בזמן האחרון יש רק אנשים ששואלים בשביל כישופי אהבה ועל עין הרע... ואני בכלל וויקנית שלא עונה על דברים כאלה כי אולי וויקה זה משהו אחר ואני עלולה לקבל תגובות לא נעימות... מישהו שואל את עצמו מה אני עושה פה?

CAT4

New member
אני שואל את עצמי

את אותה שאלה מה אני עושה פה אבל תמיד חוזר בסוף לפורום הזה כי הוא נחנד ומלמד אותי מהתשובות שאני נותן יותר מהשאלות שאני שואל. לא שמהשאלות אני לא לומד כלום

למעלה