שאלות של חדשה

שאלות של חדשה ../images/Emo9.gif

שלום לכולם! אני המון זמן כבר שומעת על אטסי וחושבת להרשם. חפרתי קצת בפורום וגם בהודעות המומלצות, אך לא מצאתי הוראות מסודרות לפתיחת חנות באתר... אשמח לכל אינפורמציה וטיפים שאתם יכולים לתת לטריה כמוני. שאלה אחת ספציפית- עניין הפיי פאל מטריד אותי. לפני כמה שנים נרשמתי ואז גיליתי שחייבים כרטיס אשראי בינלאומי כדי להשתמש בשירותים שלהם. אין לי..... אני יודעת שכל העסקאות נעשות שם בדולרים- איך זה עובד? הפיי פאל מן הסתם משוייך לחשבון בנק שלכם פה בארץ, נכון? אז חייבים שיהיה לכם חשבון מט"ח או משהו? אין לי מושג איך הדברים האלה עובדים.... אם משלמים לכם בדולרים, זה נכנס לחשבון בדולרים גם כן, נכון? ואם אתם רוצים למשוך מהחשבון צריך להמיר קודם לשקלים?
בקיצור- אשמח לכל פיסת מידע..... תודה רבה רבה רבה מראש!

RolyzCreations

New member
פתיחת חנות

יש הסברים באטסי אבל אפשר פשוט ללכת שלב שלב מהקישור הזה http://www.etsy.com/get_started.php (כפתור get started) עד כמה שאני יודעת חייבים כרטיס אשראי בינלאומי, אבל אין בעיה להוציא כזה (במקום או בנוסף למה שיש לך) את הכסף מפייפאל מושכים בשקלים לחשבון בנק בארץ (מעל 1000 שח ללא עמלה), או לכרטיס אשראי (עמלה של 22 שח על כל סכום). חשוב לדעת ששער ההמרה של פייפאל נמוך משער הדולר היציג. בהצלחה!

כלומר, אפשר לתת לכסף להצטבר

בחשבון הפייפאל ולמשוך מתי שבא לי? תודה על הקישור. קיוויתי לעצות שלכם
ותודה בכלל על הכל

לימיצ

New member
אני כמעט בטוחה שמישהי כתבה כאן שהיא

פתחה באטסי חנות עם כרטיס אשראי מהדואר......אני אחפש את השרשור..

Kasandra100

New member
מנסיוני

יש לי כרטיס ויזה לאומי רגיל ואתו פתחתי חשבון בפאי-אפל. מי אמר לך שאת צריכה כרטיס אשראי בינלאומי? את הכספים מפאי-פאל אני מקבלת לחשבון הרגיל שלי בשקלים. יש לי חשבון מט"ח, אבל פאי-פאל לא מוכנים להעביר בדולרים אלא רק בשקלים.

אז אולי נתנו לך כי יש לך ויזה.. לי יש ישראכרט

וזה לא ברשימה של כרטיסי אשראי שאפשר להשתמש בהם... תודה על תגובתך

למעלה