שאלות של חדשה בעסק...

שאלות של חדשה בעסק...

התאומים שלנו (בן ובת) בני חודש.
בשבועיים האחרונים סובלים נורא מגזים. מתי זה יעבור? כבר לא זוכרת מה זה לישון יותר משעה רצוף...

בעניין האכלה מבקבוק- יש לכן שיטה איך אפשר להאכיל את השניים מבקבוק בו זמנית? זה ריאלי להניח על טרמפולינה למשל ואז להחזיק להם את הבקבוק?

שאלה אחרונה- כרגע הם ישנים באמבטיות של העגלה שלהם. נראה שתוך חודש-חודשיים כבר לא יהיה להם שם מקום וצריכים למצוא פתרון אחר. הבעיה היא שמיטת תינוק לא נכנסת לחדר שלנו אלא רק בחדר שלהם.
השאלה היא כמה ריאלי לרוץ כל לילה לחדר שלהם או שכדאי למצוא פתרון אחר לשינה אצלנו בחדר (2 עריסות נניח)?
אשמח לעצתכן...

ראשית - מזל טוב!

לגבי גזים - לא יודעת - לא היה אצלנו. אבל היו דברים אחרים... ולפעמים הם סתם לא ישנים...
לגבי שינה. את יכולה בחדר עם עריסות, או בחדר שלהם.
אני חושבת שאמבטיות של עגלה זה לא פתרון אולטימטיבי, בכל מקרה- הקטנים שלי עברו בגיל חודשיים לחדר שלהם (עברנו דירה אז זו היתה הזדמנות), למרות שיש לנו מקום בחדר שינה. בהתחלה באמת טיילנו המון לחדר שלהם, אבל אם הזמן זה משתפר.

בקר טוב, לגבי גזים זה עובר בערך בין גיל 3-4 חודשים ויש בכל

התקופה עליות וירידות לגבי הגזים.
אפשר לעסות קצת את הבטן בכוון השעון, אפשר לקפל את הברכיים לכוון הבטן בעדינות
והכי ממליצה על מנשא לשים את מי שהכי כואב לו זה מאד עוזר ובנתיים יש ידיים פנויות לשני..
אפשרות נוספת ברגעים קשים לעשות להם עיטוף

לא ממליצה להשאיר לישון לילה שם בעגלה, מידי סגור לטעמי, ניתן לשכור עריסות
גם יותר בריא וגם יכנס לחדרכם:)
אשמח לענות לשאלות נוספות
רוצה לעודד שבגיל 3-4 חודשים ולפעמים גם לפני מתחילים להרגיש הקלה רצינית
בהצלחה יעלי

אם יש לכם מקום למיטה אחת בחדר שלכם

אפשר לשים את שניהם שם יחד - שלי היו יחד במיטה בחדר שלי עד גיל 8 חודשים בערך - לגבי ההאכלה, אני השתמשתי במחזיקי בקבוק שקניתי מאיביי - לעשות חיפוש לפי baby bottle holder זה מעין כרית בצורך U עם גומי באמצע שמחזיק את הבקבוק - שניהם אכלו ככה בטרמפולינות לבד עד שלמדו להחזיק לבד את הבקבוק - אבל לא בגיל חודש, מגיל חודשיים בערך אאל"ט - בגיל חודש, הייתי מתיישבת על הספה בישיבה מזרחית, ילד אחד על הרגליים, ילד שני מונח לידי נתמך ע"י המסעד של הספה, וככה הייתי מאכילה...

lironmama2

New member
מזל טוב !

אהבתי את השם - אם זה קשור לכניסה להיריון אז בכלל שם מתוק!
מניסיון גזים זה נורא אינדיוודואלי גם בין התאומים, אצלי אחת כאב לה כל היום ולשנייה כל הערב הלילה. תמיד הזכרתי לעצמי באותה תקופה שכמו שזה מגיע ככה זה יחלוף אל דאגה. אצלי בגיל 5חודשים בערך זה חלף, יש כאלה אפילו בגיל 3 חודשים חולף.
לגבי השינה גם כשגדלים מעט לנו עדיין קשה לישון
אם תוכלי להיעזר מעט בקרובים זה יקל עליך אפילו לשעה- שעתיים בשביל שתנמנמי.
לגבי האכלה כל אחת תספר לך כאן על שיטות משלה, ולא תאמיני כמה יצירתית את תהיי במיוחד כשאת לבד איתם.
אני האכלתי בלילה במיטה ביום בספה זוגית והנחתי אחת על כרית הנקה ואת השניה פשוט קיפלתי רגל והנחתי אותה עליי. אותו דבר גרעפס- אחת על הכתף השניה על הרגל. שימי לב כשמתחילים לזוז חייבים טרמפולינה או משהו בסגנון. די מהר לימדתי אותן להחזיק בקבוק כדי שיהיה לי יותר קל.
לגבי שינה - אצלנו עד גיל 3 חודשים ישנו בצמוד אליי בעריסות שהשכרנו ועזר מאוד כי האכלות לילה לוקחות המון זמן בגיל הקטן.
&nbsp
ומשהו קטן לסיכום- כל מה שנוח לך הוא ריאלי!
&nbsp

למעלה