שאלות של אנשים

gato44

New member
שאלות של אנשים

הי,
ממש ממש בהתחלה, בשבוע 9, זה הריון שני מטיפולים, אז כבר יש בטן, אני חוששת משאלות של אנשים, יהיה לי לא נוח לשקר ומצד שני הדרך היתה לא קלה, הריון בסיכון, עדיין רק מתרגלת למצב החדש ולא נוח לי לספר, אני צריכה זמן.
איך התמודדתן עם שאלות ישירות? האם סיפרתן? האם התחמקתן וכיצד?
תודה

miu miu miu

New member
באותו מצב..

גם אני במצב הזה, מאוד חוששת שישימו לב וישאלו, אז אני לובשת בגדים רחבים ומסתירים ככל האפשר, ובינתיים אף אחד לא שאל.. אני חושבת שלא נעים להם לאור ההיסטוריה שלי בהריון הקודם, אז הם לא אומרים כלום ומחכים שזה יגיע ממני.
ממש בהתחלה של ההריון היו כמה שרמזו ואז הכחשתי, לא יודעת איך אגיב עכשיו..

gato44

New member
זה נשמע כמו הזמנה לשיחה :)

למשל השמנת קצת, יש לך בטן, בטח אתם מחכים להריון וכו'
אז איך את ממשיכה את השיחה משם?

giraffelle

New member
רק אצל חסרי טקט במיוחד

אישית לא יצא לי לנסות את התגובה הזו, אבל זו התגובה שאימצתי כהכנה למקרה של שאלות כאלו. מניסיון של אחרות, זו תגובה שסותמת לאנשים את הפה. כי התשובה האמיתית לשאלה הזו היא "מסקרנות וחטטנות".
את כל התשובות שהצעת, רק מי שממש חסר טקט יכול להגיד. רוב האנשים קולטים שזו תגובה שאמורה להעמיד אותם במקום ולהזכיר להם שלא עניינם לשאול. צריך גם להגיד את זה בטון הנכון.
בכל מקרה, אם מישהו אומר שהשמנת תודי בצער שאת באמת שמנה, אם מישהו אומר שיש לך בטן תטעני שהשמנת, ואם מישהו אומר שאתם בטח מחכים, תגידי לו שהוא יהיה הראשון שידע כשיהיה משהו
בכל מקרה את מתחמקת ככה מלענות לשאלה הישירה, וזו המטרה שלך.

gato44

New member

גרמת לי לצחוק
ה"סקרנות" וחוסר הטקט של אנשים הרבה פעמים גורמים לי להלם וקפאון
תודה על ההמלצות, אאמץ אותן

a morph

New member
אני בשבוע 21 ועדיין לא סיפרתי

מי שיודע זה מי שידע על התהליך מההתחלה, אבל בעבודה למשל לא שיתפתי... אם חשוב לך לשמור בסוד פשוט תחליפי מתלחה.

מאוד קל לטשטש הריון בעזרת בגדים, יש כאלה שמאוד מדגישים ויש כאלה שלא רואים איתם כלום.
אני מתלבשת בצורה שעד עכשיו איפשרה לי לשמור בסוד בלי בעיה, לא צמוד ובצבעים\הדפסים שמסתירים.
עכשיו כבר מתחיל להיות בעייתי להסתיר אבל בשבוע הבא אני כבר מתכוונת להודיע על ההריון בכל מקרה (אחרי הסקירה השנייה בע"ה
).

למעלה