שאלות שלי...

MeMyOwn

New member
שאלות שלי...

היי, לכולם.

ראשית כל, תודה שיש פורום כזה (אחרת צריך היה לחפש בצורה יעילה פחות...), בתקווה ובהנחה שאוכל לקבל כאן תשובות לשאלותיי (כמובן, שבטוחני, כי הדברים נשאלו בעבר, אך להתחיל ולחפש בכלל הפורום זו בעיה קטנה מבחינתי...לפחות כרגע מבחינת הזמן).

אציג את עצמי תחילה, ואזי אחרי ההצגה תבואנה השאלות:
הריני בן 30, מתגורר במרכז הארץ, רווק ללא ילדים, עובד בעבודה במשרה מלאה ואין בכוונתי כרגע לשאת אישה כזו או אחרת (לא בשל נטיות, אלא בשל החלטות שלא קשורות לסוגיות מוכרות לאנשים באופן כללי, או שלא מקובלות על אנשים באופן עקרוני...), ולהלן השאלות:

1. דרך מי כדאי לגשת לתהליך?
2. כמה זמן לערך אורך התהליך עד תום (עד הבאת הילוד)?
3. האם התינוק יכול להיחשב יהודי ולא בעל דת אחרת (שהרי הכל הולך לפי האמא ביהדות, ולכן ישנה בעיה)?
4. כיצד ייחשב היילוד בארץ? (ממזר או בעל תכונה "בעייתית" אחרת)?
5. האם קבלת תעודת זהות תהא בעיה לילד?
6. מהי העלות (פחות או יותר, בממוצע כללי) של התהליך, מהתחלתו ועד סופו?

אשמח מאוד להתחלת התהליך, על-מנת שבשנת 2013 אוכל להזחיק אותו/אותה בידיי וכך גם אמי, סבתו!!!!

המון המון תודה למשיבים,

המבקש ללדת

mikmik1002

New member
תשובות..

שלום למבקש ללדת

ברוך הבא לעולמנו, מקווה לעזור לך עם תשובות מפורטות:
בעיקרון אני אסביר לך על התהליך בחו״ל כי למיטב ידיעתי התהליך בארץ לא רלוונטי עבור מי שאינו זוג.
קיימות מספר ארצות בהן ניתן לבצע פונדקאות בחו״ל- גאורגיה והודו שבהן העלויות דומות מאוד וארה״ב וקנדה שבהן העלויות גבוהות יותר. יש אפשרות להיעזר בסוכנויות ישראליות לצורך ביצוע התהליך ( רשימה חלקית - ניו לייפ, תמוז, ויוה, עמי מנור ודנה מגדסי) או לבצע את התהליך באופן עצמאי.
לגבי תרומת ביצית האפשרויות הזמינות ביותר עבורך הן תורמת הודית, גאורגית, אוקראינית או מדרום אפריקה.
לגבי אורך התהליך - במידה והנסיון הראשון מצליח מדובר על כשנה מרגע שבחרת מרפאה ותורמת.
התינוק יוולד לא יהודי ויצטרך לעבור גיור במידה ותרצה שייחשב כיהודי. הוא לא נחשב ממזר או בעל תיוג בעייתי אחר למעט גיור אם אתה רואה בכך בעייתיות.
אין שום בעייה לקבל תעודת זהות ישראלית. לכשיוולד התינוק תצטרכו לעבור בדיקת רקמות שתאשר את הקשר הביולוגי ביניכם ובהתאם תקבל דרכון מהשגרירות הישראלית באותה מדינה שיאפשר לך להביא את התינוק לישראל.
לגבי עלויות- בין 130 אלפי ש״ח לבין 150 אלפי ש״ח עבור תרומת ביצית ותהליך פונדקאות ( תלוי בתרומה ובמרפאה).
הסכום לא כולל תשלום לסוכנות במידה ותשתמש באחת כזו (ניו לייפ לא גובים תשלום נוסף מעבר לעלות התהליך) ולא כולל שהות בחו״ל עם התינוק לאחר שיוולד.

אנחנו נמצאים בתהליך פונדקאות בהודו עם תורמת מדרום אפריקה, אם תרצה פרטים על מסלול זה, אשמח לעזור.

בהצלחה

natasaa

New member
ברוך הבא

אין לי באמת מה להוסיף - מסכימה עם תשובות של micmic.
פשוט רציתי להגיד בהצלחה - מקווה שב - 2013 תלד אותו/אותה - או אותם
.

למעלה