שאלות. שוב.

שאהרה

New member
שאלות. שוב.

ביררתי על 3 קורסים שונים לפסיכומטרי - של אנקורי, לחמן וקידום (ובכולם המחירים גבוהים מאוד). אני עדיין לא יודעת אם כדאי לי קורס או לא, ואם כן, אז איזה. מישהו יכול להמליץ לי איזה קורס לקחת? מי שהיה בקורס מסויים, יכול לספר לי איך היה הקורס? האם הרגשתם שהקורס תרם לביצועים שלכם בבחינת הפסיכומטרי? במה הוא תרם? במה שונה קורס מלמידה עצמאית בבית? תודה מראש.

thebadboy

New member
תכלס, כל הקורסים כמעט אותו הדבר

החומרים מאוד דומים, כך גם המורים והתכנים (וגם המחיר בד"כ). זה מאוד תלוי בך- בעיקר בך. אני בטוח שאם תריצי בפורום הזה חיפוש על כל אחד מהמכונים שהזכרת ושלא הזכרת תמצאי דברים טובים על כל אחד מהם וגם דברים לא טובים. בכל מקום, יש את התלמידים המרוצים יותר והמרוצים פחות. אני אישית עשיתי בתיכון תל אביב והייתי מאוד מרוצה (ובטח יש גם כאלו שיגידו להפך), אבל את תשמעי מילים דומות גם על קידום, יואל גבע, אנקורי וכו', כך שמה שאנשים כאן אומרים לא משקף את השביעות רצון שלך בסופו של דבר. הכי טוב זה שתבקשי בכל מקום שהוא אופציה לראות שיעור, תתרשמי מהספרים, אולי אפילו להיפגש עם המורה, ותחליטי. בסופו של דבר מה שחשוב זה ההחלטה שלך ללמוד טוב ולהשקיע. אני אישית השקעתי "בערך" וכך גם הציון שלי נראה, ולכן עכשיו אני עושה שוב לצערי. בהצלחה.

למעלה