שאלות שבב

RSPA

New member
המשווק של שבבי דטה מארס בארץ

לפי האתר הרשמי של DATA MARS להלן פרטי הנציג שלהם בארץ למוצרים לחיות מחמד: ISRAEL FEDERMAN & SONS (HOLDINGS) LTD P.O. Box 33450 Tel-Aviv 61333, Israel Tel: +97 2 36950193 לכל המתענין (ואינני יודע אם הם אלה אלון כימיקלים ?...)

רֵעוּת

New member
טוב חזרתי ממסע חיפושים

איך לעזזל מגיעים אליהם? אני רוצה להוסיף אותם לקישורים ו...יוק

גלרו

New member
ל"אלון כימיקלים" אין ממש מאגר שבבים

בניגוד ל"טרובן" וד"ר פוגל, "אלון כימיקלים" לא מחזיקים במאגר משלהם שאתה יכול להתקשר ולעדכן את הפרטים או לחילופין לאתר שבב. יש שם בחור שמתעסק בשבבים, שנעזרתי בו בזמנו לאיתור מספרי שבבים שלא הופיעו במאגר של משרד החקלאות. לצערי, במקרים שהשבב ישן אין להם רישום לגביו, ולגבי שבבים חדשים יותר, יש לעתים רישום למי נמכרה סדרת השבבים (ממספר עד מספר מסוים) אבל גם זה לא תמיד קיים ולא בהכרח מוביל למשהו (העירייה שאליה הופניתי, למשל, בטענה שנמכרה לה סדרת שבבים מסוימת, לא הצליחה לאתר ברשומות את השבב). אם מישהו זקוק לאתר שבב של "אלון כימיקלים" ולא הצליח דרך מאגר השבבים של משרד החקלאות, נא לפנות במסרים (יש לי רק את מספר הסלולרי של הבחור, כך שאין מקום לפרסמו כאן).

רֵעוּת

New member
גררר, מרתיח

מוסיפה לקישורים את ההודעה שלך ושל RSPA שלפחות המידע הזה יהיה נגיש.

גלרו

New member
צודקת

אגב, ה"דאטה מארס" מההודעה של RSPA אינם קשורים, למיטב ידיעתי, ל"אלון כימיקלים", שיושבים בכלל באיזור רחובות.

רֵעוּת

New member
אני יודעת../images/Emo13.gif

אבל גם על דאטה מארס אין עדיין פרטים יותר נורמאליים בקישורים (ולא מצאתי עכשיו כלום)

RSPA

New member
הבעיה הגדולה ביותר שהיא שערוריה

זה מה שרשמת כאן לגבי העיריות ואני מרשה לעצמי לצטטך: "יש עיריות שאינן מעבירות את הפרטים באופן שוטף (או בכלל) למשרד החקלאות ויש עיריות אחרות שאצלן רשימות הכלבים והשבבים לא ממש מסודרות..." בקיצור יש שירותים וטרינריים עירוניים שמתפקדים כהלכה בענין ויש שהבלאגן והשאננות תופסים אצלם מקום של קבע. את הכלב שלי חיסנתי לכלבת במאי 2005 והשירות הוטרינרי העירוני היה אמור לעדכן את המאגר של משרד החקלאות גם אודות השבב (שגם לא התגלה בבדיקה ע"י הקורא של אותו שירות וטרינרי). עד לרגע זה המאגר של משרד החקלאות לא מעודכן בנתוני השבב הזה שכן (וזה לפי מיטב ידיעתי ובדיקתי) משום שהשירות הוטרינרי העירוני לא העביר את הנתונים הדרושים. ש ע ר ו ר י ה !!!!!!!!!!!!!!!

שבבים ואיתור

הבעיה היא לא עם המאגר של יצרן זה או אחר ולא עם השבב. הבעיה היא בדיווח של הוטרינר המשבב לוטרינר הרשות או בדיווח של הרשות המקומית למשרד החקלאות. מנסיון, שבבים רבים של יצרנים שונים, רשומים במאגר של היצרן רק כ"נמכר לד"ר..." או "נמכר לרשות מקומית..." לצערי אצל יותר ממשווק שבבים אחד ואצל יותר מרשות מקומית אחת הרישום והדיווח לוקים בחסר. צ.

RSPA

New member
הכל נכון אבל יש עוד משהו

לפעמים וטרינר או רשות שמקבלים מהיבואן כמות שבבים מעבירים את חלקם לוטרינרים אחרים, לפעמים אפילו לא באותו איזור. יוצא מזה, שכאשר כבר סוף סוף היבואן מגלה ברשימותיו למי הוא מסר את השבב ואתה מגיע לאותו וטרינר או רשות אתה מגלה שאין להם כל מושג איפה השבב. במקרה הטוב אומרים לך שחלק מהשבבים הועברו ל-X. ואז אם מצליחים להגיע ל-X מסתבר שהוא לא יודע על מה מדובר כי הוא קיבל שבבים (שונים) מכמה קולגות (שונים) ולך תדע. כך שהבעיה מחמירה ומסתבכת ובטח שלא ניתן לאתר אצל היבואן את הרישום המדויק. והכל מתוך נסיון.

shir92

New member
שאלה בקשר לשבבים.

על פי האתר שניתן פה של מאגר השבבים, ניכנסתי ובדקתי האם כלבי מופיע ברשימה. רשמתי את מספר השבב, זה מוצא אותו, אך זה מראה את הפרטים של העמותה ממנה בא, איפה אפשר לעדכן את הפרטים לפרטים שלנו ולא של העמותה?

גלרו

New member
עדכון במאגר השבבים של משרד החקלאות

אם מדובר בעדכון במאגר השבבים של משרד החקלאות, הוא יכול להיעשות רק דרך הוטרינר העירוני. עלייך לוודא שפרטי השבב רשומים אצל הוטרינר העירוני בעיר שבה רשום הכלב, ושאתם מופיעים כבעלים. את יכולה לברר זאת אצל המחלקה הוטרינרית בעירך. אם הכלב אכן רשום על שמכם וגם מספר השבב מעודכן, בקשי מהם שיעבירו את הרשומה למשרד החלקאות, ואז זה יתעדכן במאגר. ייתכן וגם העמותה צריכה להודיע על שינוי הבעלות - רצוי לברר זאת עם ענת במאגר השבבים: 9681610 03.

רֵעוּת

New member
מישהו מכיר מתכנת מסד נתונים שמאוהב

בכלבים? אם כן, אשמח אם תפנו אותו אליי, יש לי רעיון. אבל זה חייב להיות מישהו שממש אוהב כלבים ורוצה לעזור כי מדובר על משהו לא פשוט.

RSPA

New member
ספרי לי בסוד מה הרעיון

ואשתדל לעזור. אפשר במסר.

רֵעוּת

New member
בלי סודות , פשוט זה רעיון התחלתי

שעדיין לא מגובש. נראה לי שהישועה לא תבוא ממקום אחר, אם אין שום מאגר שבבים סביר שאפשר בקלות לעדכן ולשלוף ממנו נתונים לפי מספר שבב, אז למה שלא נעשה אחד?

kitsi666

New member
בעלי! הוא גם מתכנת

מסד נתונים וגם מאוהב בכלבים כמובן!

ריקילאב

New member
מה עושים במקרה של כלב שמצאתי

שיש לו מספר שבב שבמאגר של משרד החקלאות רשום לפי השבב שהכלב הוא לברדור מעורב בלי בעלים וכלום? מספר השבב 00064cc64f

גלרו

New member
באתר כתוב שהכלב בססטוס "נמצא"

כלומר - הרשות העירונית/העמותה/האדם שמצאו את הכלב דיווחו על כך למאגר השבבים הארצי. היות ובמאגר השבבים לא היו כל פרטים על הכלב (כלומר, השבב לא היה רשום שם), פתחו לו כרטיס חדש ובו הפרטים הידועים אודות הכלב ומספר הכלב, כדי שאם מישהו מחפש אותו הוא יוכל למצוא. אם אינני טועה, מספר השבב שרשמת שייך ל"טרובן", ולכן אני ממליצה להתקשר מחר בבוקר לחברה (1-800-251-114) ולבקש לבדוק אם השבב מופיע במאגר שלהם, ואם רשום מי הבעלים (הסיכוי לא גדול) או מי רכש את השבב (וטרינר, רשות מקומית וכו'). אני מקווה שזה ייתן לך קצה חוט להמשך החיפוש.

למעלה