שאלות, שאלות...

האם קאסי היא הבת של מאט קלארק?

אני יודעת שהיא בת של שרון ולא של ניק, מי האבא הביולוגי שלה?

splashy

New member
קאסי היא לא הבת של מאט קלארק, תודה

לאל
האבא הביולוגי שלה היה החבר של שרון בתקופת התיכון, פרנק.

pumiki25

New member
היי מעיין ../images/Emo13.gif

אני מאמינה שהכול התחיל כאשר פול החל להביע את רצונו בפני כריסטין בהקמת משפחה, במקביל לתקופה שכריסטין התחילה לעבוד בשותפות עם מייקל בולדווין. לפי הזכור לי, כריסטין התלבטה בתחילה, הסכימה לשתף פעולה, ואפילו הרגישה אכזבה לזמן קצר לאחר שגילתה שהיא אינה בהריון, כפי שחשבה. לאחר מכן דיברה עם מייקל והתוודתה בפניו על שהיא בעצם מרגישה הקלה על שאינה בהריון. היא הבינה שהיא עדיין לא מוכנה להקים משפחה, ושכרגע, הקריירה חשובה לה יותר. פול ניסה לקבל בהבנה - אבל השניים לא הצליחו להתגבר על המחלוקת. כריסטין קיבלה הצעת עבודה בהונג-קונג, וביקשה מפול שיצטרף אליה. בתחילה פול הסכים, באין-ברירה, ולבסוף החליט שלא לנסוע עם אשתו - מה שפגע מאוד בכריסטין. מאז שנסעה להונג-קונג, השניים כמעט ואינם מדברים. גם כשכן - הם חשים, כל אחד, שהצד השני אינו מעוניין דיו להתחייב לשקם את הקשר. ומכאן, ארוכה ומפותלת עוד הדרך...

pumiki25

New member
על מאט ושרון ../images/Emo17.gif

אם זכרוני אינו מטעני - מאט וניק התעניינו שנייהם בשרון בתקופה שלפני נישואייהם של ניק ושרון. שרון התעניינה גם היא בניק - בתחילה התעניינה בו בזכות עושרו הרב (היא רצתה להעניק לאמה הנכה חיים טובים יותר), ובמהרה התאהבה בו. לא זכורים לי הפרטים המדוייקים (אני חושבת שבאותה תקופה הייתי במן "הפוגה" שכזו לטובת הלימודים), אך ידוע לי שמאט אנס את שרון, ולאחר מכן ניסה להפליל את ניק בירי בו (במאט). מאז עברה תקופה, ומאט נותר בחזקת נמלט מהחוק, אחוז דיבוק לגביי התנקמות בניק וקיום יחסיי מין עם שרון - בניגוד לרצונה, מן הסתם. מאט עבר ניתוח פלסטי מקיף כך שלא יוכלו לזהותו, שב לג'נואה סיטי כקרטר מילס, והחל לטוות לו את תוכנית הנקמה המקיפה שלו, כשהוא עובד עבור ניק ושרון ומעמיד פנים שהוא חברם. וכל מידע נוסף שקשור לחלקה הראשון של העלילה - אני מקווה שיוכלו לספק לך שאר חבריי הפורום

למעלה