שאלות שאלות שאלות

שאלות שאלות שאלות

כן, אני יודע שכמעט לכל השאלות שלי רק אני יכול לענות. אבל בכל זאת אני מוצא את המקום להתייעץ קצת. בשנה"ל הבאה אני מתעתד להתחיל את לימודי האקדמים ומתלבט בין שלושה מסלולים - כאשר אני עומד ברף הקבלה של כולם. המסלולים (לפי רחשי ליבי כרגע) 1. תקשורת \ מדעי המדינה (את"א) 2. תקשורת \ קולנוע וטלוויזיה - מגמה עיונית (את"א) 3. קולנוע וטלוויזיה חד חוגי - מסלול בימוי והפקה (את"א) הכיוון הכללי שלי בחיים הוא תקשורת. בשלב הראשוני יותר בחלק המעשי: כתיבה בעיתון, תחקירנות בטלוויזיה, הפקה ואולי יחסי ציבור. בעתיד אני מקווה להשתלב בתפקיד ניהולי בכיר בחברה בתחום התקשורת והשיווק. אני מאוד מתלבט בין שלושת המסלולים... לגבי המסלול הראשון... בחרתי בתקשורת כי זה מובן מאליו ושילבתי עם מדעי המדינה כי זה פשוט נראה לי משהו שיהיה לי מעניין ללמוד. אני מאוד מתעניין בפוליטיקה ואוהב את כל התיאוריות שמסביב. מה גם שאולי בעתיד אחשוב להכנס לתחום, אז מי יודע - יכול להיות שזה יעזור. אבל מצד שני - בכל זאת - מדעי המדינה?! מה כבר אפשר לעשות עם זה? זה בסיס למשהו??? לגבי המסלול השני - למה תקשורת עם קולנוע וטלוויזיה? כי קולנוע וטלוויזיה נשמע לי מאוד קרוב למסלול שאני רוצה להמשיך בו. אבל מצד שני - זה המסלול התיאורטי. לא ניתן לשלב בדו חוגי באת"א את קולנוע וטלוויזיה מסלול בימוי והפקה. אני מפחד לתבוע בתוך כל החומר התיאורטי. עם החומר התיאורטי של תקשורת אני עוד אוכל להסתדר - כי זה מעניין אותי, אבל החומר התיאורטי של קולנוע וטלוויזיה? לגבי המסלול השלישי - נשמע לי מאוד מעניין. אם כי יותר בתחום ההפקה ופחות בתחום הבימוי. לא רואה את עצמי כבימאי. החסרון הגדול של האפשרות הזאת - היא לא משולבת עם המסלול של תקשורת. עוד כמה פרטים: בעתיד אני חושב בכיוון של תואר שני במנהל עסקים. למה? כי אם אינני טועה, אפשר לשלב אותו כתואר שני לגבי כל אחד מהתארים הראשונים הרשומים לעיל. רק צריך לעמוד ב-4 תנאים. מה שקצת מפריע זה שאולי ארצה לבחור בתואר שני בקולנוע וטלוויזיה עם התמחות בבימוי והפקה - ולשם אני יכול להמשיך רק מהמסלול השלישי. הצילו... אני מבולבל לגמריי...

אה, ונזכרתי בעוד משהו

מישהו יודע מתי בדרך כלל מתחילים הלימודים בבית הספר כותרת? הם ממש לא רוצים לשתף איתי פעולה כשאני מדבר איתם בטענה שהם טרם הגיעו להסכמה עם את"א לגבי השנה הבאה. האם זה יחד עם תחילת הלימודים או קצת אחרי?

למעלה