שאלות רבותי שאלות

bravo210

New member
שאלות רבותי שאלות

1 איפה אני יכול לקנות מצרת טובה! 2 כמה צריכה לעלות מצרת? ואיך מחברים אותה למחשב? 3 איפה אני יכול לקנות את כול הארקה של טרנס מסטר

תשובות...

1. מצערת בדרך כלל באה עם סטיק, זה נקרא מערכת HOTAS, ואני לא מתכוון למצערת המעפנה הזאת כמו שיש בסידוינדרים למינהם, אני מדבר על מצערת מצערת. יש כמה מערכות HOTAS קומלקט : Saitek X45 Saitek X31(תקנו אותי אם אני טועה כי אנהי לא בטוח לגבי זה) Cougar Afterburner 1/2 כל אחד מחיר שונה, אחרי הכל, איכות עולה כסף... סביר להניח שמכל ה-HOTASים שציינתי הדבר היחיד שתוכל למצוא בארץ זה את האפטרברנר 2, וגם זו תיהיה משימה מאוד קשה(עד כמה שידוע לי אני לקחתי את האחרון בארץ -'צטערת), אבל תמיד אפשר לקנות משומש... אם אתה רוצה מצערת לבד אפשר לקנות את המצערת של CH, אבל גם את זה אין בארץ וצריך לבצע הזמנה מחו"ל... 2. שוב, איכות ושם = יותר כסף.... החיבור למחשב נעשה בעזרת USB או Gameport, קח מה שיש לך ! מפצל עולה בערך 100 שקל... עדיף USB כי זה פלאג & פליי אמיתי ולא כמו הגיימפורט וגם יותר אמין...

p i c k l e

New member
Cougar הכי טוב אבל גם הכי יקר...

מישהו נתן לי לינק לאתר של הקוגר וזה באמת סטיק עם מצערת בדיוק כמו שיש באף-16 אין הבדל בכלל חוץ מדבר אחד שבסטיק של האף 16 הסטיק לא זז הוא אלא פועל על פי כמה לחץ שהטייס מפעיל עליו עם היד והקוגר הוא כמו סטיק רגיל אבל אני חושב שיש אופציה לעשות שהוא יהיה ממש כמעט ולא זז כמו באף 16...לא בטוח.... http://cougar.frugalsworld.com/cougarpics.php

למעלה