שאלות קשות

כמו עלה

New member
זה הלימוד היומי שלי, תודה

את כל כך צודקת שאני קוראת ובוכה. אלו בדיוק ההבנות שלי בתקופה האחרונה, הגבולות. לדעת לשים את הגבולות בזמן גם עם עצמי, גם עם הילדים. ואז פתאום הכל יותר ברור. יותר פשוט. ללמוד מהקב"ה. רואה את זה גם אצל רבנים ומורים שפגשתי בדרכי. יודעים לתת ולשים גבול מבלי להתערבב. שתהיה שבת שלום עם מנוחה לגוף ולנפש, והרבה אור לנשמה.

עלה ... ולא נידף ...

החשיבה הנכונה שלך עם כשרון ההתבוננות שחנן אותך הבורא , יחדיו יצרו את `חומר החיטוי` לפצעי אהבתך . וכמו שכתבת , מילים יפות ,הן טובות כשלעצמן , אבל כשמגיעים למעשה , הלב ממאן להתנחם . אם טמונות בך מידות טובות , שהן המקור הבילעדי `לאנרגיות` החיוביות ; לעומת המחשבה הטובה לבדה , שאינה יכולה להתגבר על המידות הרעות ההיוליות , השוכנות קבע בליבנו , אין סיכוי להתגבר עך הכאב ,זהו משחק אבוד , אשה יקרה ! אבל כן אפשר להתחבר עם אנשים חיוביים שיעניקו לך משלהם . בזה אנחמך , אשה טובה ... בהצלחה

כמה מילות עידוד נוספות

ראשית תזכרי שכל ירידה היא לשם עליה ומעכשיו את מתחילה רק לעלות . שנית החיים הם כמו ספר ואת היא הסופרת ואת היא הדמות המרכזית . תכתבי בספר את הסיפור שאת רוצה . תזכרי שבכל סיום של פרק ישנה התחלה של פרק חדש שהוא טוב יותר מקודמו שלישית הרצון והאמונה הם שני שחקנים מאוד חשובים . הרצון לשנות והאמונה ביכולתך לשנות . כתבת "הייתי רוצה לשנוא אותו וזהו .... " דעתי האישית - שנאה היא מקום של חושך ( של מוות ) , השנאה מביאה איתה כעס, קנאה והיא מבוססת בעיקר על פחדים . (ואני שוב מחזקת את דבריה של דורית ) שנאה לא מאפשרת לטוב להיכנס לתוכנו, היא לא מאפשרת לנו לאהוב ולשמוח. והרי נאמר - " ובחרת בחיים " מאחלת לך שבת שלום ומבורך

למעלה