שאלות קטנות

Artanis

New member
פרט לשאלה שלי..

מי מתקבל פה לפורום? אני רוצה ללמוד רפואה סינית שאחזור לארץ, אבל בנתיים לקרוא ולהחכים חשוב לא פחות. ויהיה נחמד להשתלב פה.

noalita

New member
חוקן עצמי

שלום, אשמח לקבל פרטים על חוקן עצמי - איפה קונים, ומה בדיוק ... וכל מה שיכול להיות רלוונטי :) תודה

FreeWater

New member
היי.. שלום

אני רוצה לשאול ולברר על מכללות לעיסויים.. אתמול הייתי במכללה מסויימת והתרשמתי לטובה. אני שוקלת להתחיל ללמוד.. אבל עדיין לא סגורה על זה עם זה מהלך נכון וכו'.. אני יודעת על עצמי שאני יודעת לעשות עיסויי - הכי פשוט בעולם.. אני גם יודעת בביטחון שאני יודעת לגעת.. רציתי לשאול - אם מישהו יכול להמליץ לי על מכללות במסרים.. ובכלל לשאול באופן כללי.. אם נראה לכם שיהיה לי שווה להשקיע כסף ללימודים הללו כי מצד אחד זה מאוד מעניין אותי ומסקרן אותי איך אפשר לגעת ולשפר ולעשות יותר נעים.. ומצד שני אני לא חושבת שאעסוק בזה מעבר ל 10 מטופלים בחודש.. כלומר לא רוצה להגיע למצב שאפתח קליניקה או משהו.. אלה משהו צנוע. תודה מראש..

0 אור 0

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

הפורום הזה פתוח לכוווולם, מטפלים ברפואה משלימה, מטופלים, מתעניינים ואוהדים וסתם מי שיש לו שאלה .. ממליצה לקרוא את קבלת הפנים לפורום

shanny23

New member
חוקן..

אני מניחה שאתה סובל מעצירות כרונית ובגלל זה אתה רוצה חוקן. שווה לך לבדוק את התזונה שלך ואורח החיים ולראות למה אין יציאות לבד. מעבר לכך, יש כל מיני סוגים של חוקן. רק מים קונים בבית מרקחת ויש עם קפה וכל מיני אבל אני לא יודעת אם עושים את זה לבד בבית או שצריך לגשת למטפל. בכל מקרה, אם יש לך שאלות בנושא, תשלח לי מסר ונראה איך אוכל לעזור...

חוקן עצמי

ישנם חוקנים בשפורפרות קטנות שנמכרים בבתי מרקחת אך אני לא ממליצה עליהם. תוכל לרכוש (בבית מרקחת אני מניחה), ערכת חוקן לשימוש רב-פעמי. זוהי ערכה שבקצה אחד שלה ישנו מיכל מפלסטיק אשר אותו ממלאים במים ומחזיקים גבוה - או מוצאים איזושהי נקודה לתלות אותו עליה, למיכל זה מחוברת צינורית ובקצה הצינורית מעיין חלק פלסטי צר עם סוגר קטן. את החלק הפלסטי שבקצה צריך להכניס לפי הטבעת (כמובן שהמיכל מלא במים) והברז סגור. אחרי שהחדרת חלק זה פנימה, עליך לפתוח את הברז, על מנת לאפשר למים לזרום. מומלץ לתת לכמות של ליטר אחד לפחות לזרום פנימה, להמתין עד כמה שאפשר, להוציא את הצינורית ו... עוד מומלץ, להוסיף מעט אקסטרקט של ליקוריץ על מנת לרכך, או יותר פשוט, מעט גליצרין. מקווה שעזרתי לך. בהצלחה,

למעלה