שאלות קטנות,

שאלות קטנות,

שלום לכולם, רציתי להכין כדורי שוקולד, ולהוסיף להם חתיכות של בסקוויטים או קורנפלקס או משהו מעניין, יש רעיונות? אם כן, מתי להוסיף את הדברים? לפני הערבוב במערבל או אחרי? או שבכלל כדאי לערבב עם היד?.. עוד שאלה, יש למישהו איזה מתכון למשהו עם שוקולד , אבל רצוי מתכון ממש ממש קל ובסיסי למה אין לי מושג בדברים האלה. אה עוד שאלה
, הסתכלתי קודם בארון, וראיתי שיש לי שבלונות לשוקולד בכל מיני צורות, רציתי לדעת איזה מתכון (טוב לא בדיוק מתכון) אפשר להכין שיהיה לי כזאת בלילה של שוקולד שאוכל להכנס לשבלונות ואז למקרר. תודה מראש, ומצטער אם אני לא מובן.

מני.ת

New member
הי אור,

תביא לרתיחה תוכן של קופסת שמנת מתוקה ואז תכניס פנימה שוקולד באותו משקל של השמנת, כשמומס תכניס פנימה את הביסקיוויטים השבורים והרצוצים (אתה יכל להשתמש באותו יחס משקל). למקרר, ואז לקרוץ כדורים, לשבלונות השוקולד , תשתמש בצמקאו או תטמפרר שוקולד (תריץ במנוע החיפוש אם לא מובן). בהצלחה

angle sword

New member
יש לי את ה-מתכון!../images/Emo140.gif

חחח... המתכון וקלאסי והישן: מצרכים: חבילה וחצי של שוקולד מריר פרה. חבילת ביסקוויטים (או שתי חבילות). 1/2 כוס חלב. אפשר להוסיף את הפרה הגדולה של שוקולד לבן עוגיות. קוקוס או סוכריות כדי לקשט את הכדורים. אופן ההכנה: לוקחים סיר גדול שבתוכו מים, לוקחים סיר קטן שבתוכו שמים את כל הקוביות שוקולד כולל החלב, שמים את הכלי הקטן שיצוף במים החמים שבכלי הגדול, מחכים שהשוקולד יימס. בזמן שהשוקולד נמס, מפוררים את הביסקוויטים לקערה גדולה. כשהשוקולד נמס, מערבבים אותו שיהיה אחיד. שופכים את השוקולד החם אל הביסקוויטים בקערה ומערבבים. כשהעיסה מוכנה, הכינו כדורים וקשטו אותם לפי טעמכם. בתאבון!
©אופק גבאי גולן.

למעלה