שאלות קטנות..

הנסיך ט

New member
יש לי שאלה חשובה !!!!!!!!!

מצאתי בתוכנת קאזה ביצוע של הראל סקעת ולהקת חיל הקשר לשיר "החול יזכור". זהו ביצוע יפהפה אבל מעורר בי שאלה אחת: מה הקשר בין הראל סקעת ללהקה צבאית זו? האם הוא היה הסולן? האם הוא היה חלק מלהקת חיל הקשר בתקופת שירותו הצבאי???? זה מאד מעניין אותי כי הראל סקעת הוא המועמד הפייבוריט שלי ואני אודה מקרב לב לכל מי שיענה לי........ בתודה מראש לכל הפורום הנפלא הזה........ הנסיך.......

ayelet2004

New member
שאלה..

מה יש היום בכוכב נולד ב- 21:45? זה שידור חוזר או מה?

יש לי שאלה...

אז השלישיות הם בטוח ככה??? מיכל רשף, אלון ליטבק ויעל שחר. הראל סקעת, שמעון טפטה ויעל פנדריך. חנה גור, אתי וקנין והראל מויאל. סשה גרישקוב, ג'קי טולדו ושירי אלקבץ. אוריאל שאלתיאל, חגית נדרי והאחים צנחני. לירון לב, ציפי משהיד ומיקה שדה. שירלי לילו, שירה חן ועדי כהן (למרות שזה מוזר שיש רק נשים...יש סיכוי שאוריאל\האחים צנחני יהיו בקבוצה הזאת, ואז בכל שבוע יהיו את שני המינים) (לא באותו סדר כולם)

קמילההה

New member
כי יודעים את זה כבר מזמן

כבר מזמן כתבו פה בפורום מי תהיה השלישיה הבאה לא זוכרת מי כתב אבל מישהו שיודע בטוח.. גם יודעים כבר את השירים שהם ישירו כתבתי את זה בפורום לפני כמה ימים

E s t e e

New member
מהדורת שבת-

תקציר של אתמול, ואומרים מי המתמודדים שבוע הבא

itaihasid

New member
אני יודע משהו אחר...

הראל סקעת היה בלהקת "גל" של תיכון "גלילי" בכפר סבא ואיתו בלהקה היתה חגית נדרי... זה כל מה שאני יודע...

ayelet2004

New member
את שירותו הצבאי בילה הראל שלנו

בלהקה הצבאית של חיל קשר.. אין קשר בין הלהקה שבה היה בתיכון ובין הלהקה הצבאית שבה שירת.. זה הראל שלנו :))

הנסיך ט

New member
תודה רבה.....

אז זה מסביר את הביצוע היפהפה שמצאתי בקאזה........ בקיצור..... הראל סקעת לוקח את החצי גמר והגמר בהליכה ובלי ויכוחים !!!!!!!!

2טוטו

New member
שאלההההההההההההה...

מישו יכול לתת לי אתר שבו כתובים כל המילים של כוכב נולד 1??

למעלה