שאלות קטנות

שאלות קטנות ../images/Emo9.gif

מישהו יודע את מיקומה המדיוק של "ציפי" בחיפה? אם כן, אשמח לקבל תידרוך פשוט שכל נהג מונית יבין. ואם כבר ציפי (שימו
לאריקי) מיקומה המדויק של "ציפי" בת"א? אם כן, אשמח לקבל תידרוך פשוט שכל נהג מונית יבין (או קוי אוטובוס לחילופין). תודה, רב תודות ~ביסלי גריל~

punktx

New member
ציפי בת"א../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif../images/Emo74.gif

החנות ציפי בת"א, מיקומה המדוייק הוא לא ת"א הוא בעצם ביפו, ליד שוק הפשפשים כנסי למונית - ותגידי לנהג לנסוע ל"בית דחף" (כןכן, איפה שהסקרים) או לחילופין לשדרות ירושלים 49 הוא כבר ידע איפה זה בקיצור-את יורדת זה קומה ראשונה ליד דלתא עודפים וקסטרו אני אישית לא הייתי ממליצה לך לקנות שם, למרות שאני היתי קונה קבועה שם היא העלתה את המחירים באופן מפחיד תהני ותתחדשי סהר

נראה לי

שציפי בחיפה זה ברחוב הרצל.. אם ככה קוראים לזה בכלל... וגם אני- לא מציעה לך ללכת לא לריקי ולא לציפי- כי כמו שכולנו יודעים\יודעות, אלה בדים יד שניה, לכן הם זולים, האיכות שלהם גרועה- ואני קניתי מכנס והוא נהרס אחרי כביסה אחת. ממש בזבוז כסף.

jessie_chan

New member
אותי דווקא המכנסיים של ציפי

משרתים באופן מצויין כבר כמה שנים, והם אפילו בין היחידים ששרדו את העליות והירידות במשקל ולא איימו אפילו להיקרע או להיפרם. רק מכנס אחד נהרס אחרי זמן יחסית קצר, אבל לא אחרי כביסה אחת. אולי נפלת על מכנס מאיכות לא כל כך טובה. זה לא כל כך נורא בהתחשב במחיר... אבל מה זאת אומרת העלו את המחיר? כמה בערך עולה עכשיו?

bAlBuLa

New member
דווקא ציפי?!

תשיגי לך חנות אחרת..כל המיכנסיים שלה מיתפוררים

OK

אני מתנצלת התאפקתי עד עכשיו אבל נראה שכולכן מכירות מה זה ציפי? איזה מין מכנסיים, כמה כסף? למה זה טוב / רע? קישה

ריקי\ציפי

אוווופ... למה אני לא מצליחה לשלוח הודעות??? אני מקווה שעכשיו אצליח ציפי\ריקי הן שני סוגי חנויות "שונות", שמפוזרות בכ5-6 סניפים בכל הארץ. שתי חנויות שונות שמוכרות אותה סחורה. מוכרים בעיקר מכנסיים שב"אופנה": מכנסיים מתרחבות, באגיז וכד´ במחירים זולים. למה הרבה קונים? כי המחירים זולים למה המחירים זולים? כי הבגדים מיוצרים מבד שהוא יד שניה. המכנסיים טובים ללבישה אחת ואז הם נהרסים (זה מה שקרה לשלושת המכנסיים שקניתי ב-250 ש"ח). כל המכנסיים המתרחבים שאת רואה זה מריקי\ציפי.

המרחפת

New member
ועוד כמה תוספות

זול כוונתו מ-60 ש"ח ושלא יעבור את המאה. מכנסי ציפי כבר הפך לביטוי שגור, המתאר פדאלפונים/מכנסי פעמון/סנטרופז/מתרחבים. בת"א, באחת הסמטאות של שינקין, ישנה חנות של מישהי בשם חביבה, על אותו עיקרון ועם בדים יותר טובים (למרות שיש פחות מבחר). המחיר זול, ומכאן לפעמים גם האיכות או הגזרה. הכי מצחיק? פעם, הלוגו של ציפי היה "לציפי אין סניפים". כמה יש לה היום?

שמיימית

New member
דווקא יש ../images/Emo13.gif נפתחה לפני חצי שנה בער

בערך, חנות של ציפי גם בכפר סבא בשדרות ירושלים לכל הבנות המעוניינות לחסוך נסיעה לת"א

הממ ../images/Emo69.gif

או.קיי אז מכייון שאני לא אגיע לת"א/יפו בקרוב אני ממש ממש ממש צריכה רחוב מדוייק של "ציפי" בחיפה.. כל מי ששאלתי ענה ב"אני חושב ש.." וכל אחד ממקם את ציפי ברחוב שונה או בדרך מעוקלת ללא כביש או קוי אוטובוס.
~ביסלי~ *אני יודעת ש"ציפי" זה מכנסיים מתפוררים וזה בדיוק מה שאני מחפשת

שמיימית

New member
אני חושבת שענו לך שזה ברחוב הרצל

אני לא חיפאית, אבל זה בהדר בעקרון חנות דומה לחנות של ציפי, ואולי באמת נקראת ריקי , כל מיני מכנסיים מוזרים בכל מיני צבעים תקחי קו 18 מאגד תרדי ברחוב הראשי בהדר, ותחפשי, כי מספר מדויק של הרחוב אני לא ממש יודעת בהצלחה ותתחדשי מראש

תראי...

אמרתי לך מה שאני יודעת. כי גם אני חיפשתי את החנות ההיא וחיפשתי בכל רחוב הרצל.. (??). ולא מצאתי אותה. אולי היא פשוט לא קיימת..?

למעלה