שאלות קטנות

שאלות קטנות../images/Emo35.gif

לפני שאני נכנסת לתלם, הייתי שמחה לדעת ככה במשאל לא מייצג, כמה עולה היום שיעור נהיגה על אוטומט (שיעור של 40 דקות). חוצמזה, אני זוכרת שמישהו פעם נתן פה פירוט על הדברים שצריכים ללמוד במהלך לימודי הנהיגה, וסדר הלמידה, אני אשמח לקבל קישור או הפניה למקום בו הדברים מפורטים. תודה מראש לעונים, וסליחה על הטרחה

Kורן

New member
בואי ונראה

שיעור על אוטומט יקר יותר משעור על גיר רגיל (הוצאות רכב אוטומט יקרות יותר וזו הסיבה בגדול) מחירו של השעור משתנה לפי ידיעתי בהתאם לאצור המגורים במקום בו אני מלמד שיעור על רכב אוטומט הוא בין 100 ל 115 ש"ח ל 40 דקות לגבי הכרטיס תלמיד - קישור כאן

purple3

New member
נצל"ש שאלה...

ככה, התחלתי עם שיעורי נהיגה, מחר אעשה שיעור 9.... אני לומדת הכול בקלות יחסית, אבל יש לי בעיה שלא כ"כ בשליטתי...אני לא מצליחה להשאר באמצע נתיב...אני נוטה כל הזמן לצד ימין....כי שם מבחינתי האמצע....מה עושים, לאן צריך להסתכל כדי להרגיש את האמצע האמיתי של הנתיב, ולא לשבור למורה שלי את הפנסים והמראות (קצת דרמטיות לתשומת לב...)?

ahbarfilez

New member
גם לי זה היה בהתחלה

וזה נובע מזה שהיית רגילה לשבת בצד הימני, ולכן להיות קרובה למדרכה. אין מה לעשות, את פשוט צריכה לקחת יותר שמאלה, לשאוף להיות קרובה לקו שמפריד בין הנתיבים, ואחרי כמה זמן זה יבוא לך כבר לבד :)

Kורן

New member
מס' סיבות

א. הסתכלות לא נכונה את מתבוננת בנקודה קרובה מדי או ראיה צרה מדי - יש להסתכל ראיה רחבה ולראות את כל מה שקורה סביב ב. אומדני רוחב - תחלקי באופן וירטואלי את הנתיב בו את נוסעת ל 2 ותמקמי את המקום בו את יושבת בחלק השמאלי של הנתיב ג. בקשי מהמורה לבלום אותך ולעצור את הרכב כשאת קרובה מידי ולהראות לך את המרחק בין המדרכה/הרכב החונה לבין מרכז הכביש

purple3

New member
אני לא צריכה לבקש...

הוא עוצר אותי ועוד איך בעצמו, כמה רגעים לפני התנגשות לא נעימה...הבעיה בד"כ ברחובות צרים...עם מכוניות חונות משני הצדדים

למעלה