שאלות קטנות זה חיי.

goldi san

New member
שאלות קטנות זה חיי.

עזבו את "מדור העיר", עכשיו יש אנשים בשר ודם שיענו לי על ההצקות. מישו יודע היכן יכולים לעשות לי צמות בכל הראש אבל כאלה ממש דקות שאני לא אוכל ולא אצטרך לפרק לעולמי עד? ובמחיר סביר?

גלי®

New member
(אוי, איך הולכים לכסח אותי עכשיו על

גזענות ...) תקשיבי : בכל פסטיבל , או אפילו שכונה , יש איזה אתיופית אחת , בלי גרוש על הטוסיק, וסבלנות אינסופית .... ואם את ממש מתעקשת לשלם טונה של כסף , גם במספרות עושים את זה , אבל הרבה פחות יפה ...

קישקשתא

New member
אוי כמה שאת צודקת

שאני אכסח אותך. לא רק אתיופיות יודעות לעשות צמות. עושות הצמות באות כמעט תמיד בזוגות. וקבלי נו נו נו חמור ממני. קישה (שעשתה צמות דווקא אצל שתי אמריקאיות, כן כן)

גלי®

New member
את צמות הכי יפות בחייה עשתה

המתבגרת שלי אצל אתיופית .... מתנצלת שהפליתי את האמריקאיות לרעה ...

קישקשתא

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני כל כך שמחה שאנחנו הם חייך.. טוב בעצם אני מקווה שיש יותר בחייך. באיזור ת"א אפשר לעשות צמות בנחלת בינימין ובדיזנגוף סנטר. הדוגמה, העובי (של הצמות) ואורך (השיער) משפיעים על המחיר. קחי בחשבון כל דבר בין 50 ל150 ש"ח. לא יודעת איזה שיער יש לך, אבל לרובנו יש כזה שצריך בסוף לפרק להם את הצמות כי הן מאבדות צורה.

IC4

New member
רגע אז גם לי יש שאלה

מישהו מכיר מקום טוב למכור שיער בו? יש לי מאגר שיער לא מסודר שמחכה שאו שאני אוריד אותו למען שמישהו יעשה ממנו פיאה וישלם לי הון תועפות או שיסדרו לי תספורת LEGOLAS (דמות משר הטבעות, יא מפגרים) אההה לא שאלתם אבל עדיין אחא שלי נתן לי כתובת למצוא ליריקס לשירי SUM 41 http://www.xtremepunk.com/lyrics.shtml אז כל מי שבטעות מחפש שילך (האמת אני סתם רושם את זה בשביל גולדי, שחברה שלה פענקיסטיט) --- dont forget to bring a towel

bAlBuLa

New member
לא כדאי לך לעשות צמות כאלה..

לחברה שלי היה שיער בלונדיני ארוך, והיא עשתה בתאילנד את הצמות הדקות האלה..הם היו לה איזה שנה על הראש.. ואז היא החליטה להוריד..וכל השיער שלה היה הרוס אז היא הייתה חייבת להיסתפר..ממש ממש קצר..קוצים.. ואין לה יותר בלונדיני ביכלל

amonit

New member
יש מספרות בפלורנטין, ובאיזור

התחנה המרכזית הישנה שמתמחות בבעלי שיער מקורזל מכל מני לאומים
אז שווה לנסות שם,,,,, גם בנחלת בנימין הציעו את השרות הנ"ל שווה לבדוק

goldi san

New member
נחלת בנימין וכאלה סתם ממוסחר!

כן! הייתם מתים שיעשו לי צמות בפחות מאיזה 500 שקל. אני זוכרת שהלכתי עם חברה שלי לעשות צמות ולקחו ממנה איזה 120 שקל וזה עוד היה באיזה כתה ה´ (מזמן). הבחורות שם לוקחות מלא כסף ולא עושות יפה בכלל. אני מחפשת מקום הארדקור אמיתי! הא! אולי באמת אצא יום אחד לסיבוב בדרום הרחוק. מי שדואג לשערי הזהוב והענוג, אומנם אני דוגלת בהיותי בלונדינית מבטן ומלידה (אנחנו זן נכחד! אומרת לילה חברתי ההונגריה) האמת מטיחה בפרצופי את העובדה המרה ששום זהב לא יאבד בצמותי, מקסימום איזה חום לא ממש ממש כהה. והשיער שלי חלק כמו שיבולים והכל אז הוא לא יהרס או משו. יהיה בסדר.

למעלה