שאלות קטנות ועוד

shaikl

New member
קוביות משחק

האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש סט קוביות במחיר הזול ביותר ? ואם כן, כמה זה אמור לעלותץ שמעתי שיש חנות שקוראים לה "פריק", השאלה האם ניתן להזמין קוביות ממקום אחר יותר בזול, אפילו באמצעות האינטרנט בתודה מראש

modiin18

New member
אוסף כלי נשק מרשים למדי למכירה

לרגל נסיעה אני נפתר מאוסף כלי הנשק שלי: מספר חרבות מתוכן סט של שלושה חרבות טולדו שיתכן שהן עתיקות ואם לא אז מדובר בשחזור מרשים)גודל ישן פרטים קטנים...) קרוסבוא)רובא קשת( גדול במצב מצויין )שחזור תיירים אבל באיכות גבוה))י מספר חרבות אפריקאיות במצב טוב )כולן חרבות תיירים( Hellbard תיירים אבל במצב טוב ואיכות גבוהה ועוד...... 'קשת אפריקאית לא לתיירים)אמרתי לאיזה צייד שראיתי בטיול שאני רוצה את הקשת שלו ושילמתי בהתאם(י טלפון 055-224657 ICQ 73-290-774

goro123

New member
בבקשה עזרה...

שלום לכולם לא ממש חדש פה פשוט לא רושם הרבה הודעות... אז ככה אני וחברים שלי משחקים די הרבה D&D מהדורה שלישית ויש לי שאלה... הדמות שלי היא כוהן עכשיו השאלה שלי היא האם היכולת FEAT OF STRENGHT הבונוס לSTR שמקבלים מהיכולת הזאת עולה על בונוסים אחרים? אם אני דרגה 13 אז זה מוסיף לי עוד 13 לSTR עכשיו אם אני עושה קודם את הקסם BULLS STRENGHT האם זה יעלה על הבונוס או יהיה בנוסף עוד 4 ל STR ? או אם אני עושה defancuve stance האם הבונוס שFEAT OF STRENGHT נותן יעלה על הבונוס ל STR שdefancuve stance מוסיף? מקווה שתוכלו לעזור לי...

MrDZ

New member
שאלה לאספני מג'יק

יש לי קלף ביצה על סמל של כוכב. מישהו יודע מאיזה סט הוא? (צירפתי תמונה של הקלף)

SeaLili

New member
לי ידיד שלי קנה.. ולפי מה שהבנתי זה

עלה לו 25 או 30 שקל...

dragon zlotnik

New member
לא חבל להיפטר מהאוסף?

נשמע אוסף באמת מרשים

Gilgam69

New member
תשובה

כאשר דמות כוהן מפעילה את כוח תחום ההשפעה הנקרא Feat of Strength היא מקבלת תוסף העצמה בגובה דרגת הכוהן שלה לסיבוב אחד. בדוגמה שלך, כוהן בדרגה 13 יקבל תוסף של 13+ לכוח שלו למשך סיבוב אחד. הלחש Bull's Strength מעניק גם הוא תוסף העצמה של 4+ לכוח למשך מספר סיבובים. מכיוון ששתי התוספים הם תוספים מאותו הסוג (לשניהם אותו השם - תוסף העצמה), הם אינם מצטברים אחד עם השני, ועל כן הדמות תהנה רק מתוסף ההעצמה הגבוה ביותר. כלומר לסיבוב אחד היא תזכה לתוסף העצמה של 13+ לכוח (מה-Feat of Strength) ובסיבובים האחרים היא תזכה לתוסף העצמה של 4+ לכוח (מה-Bull's Strength). בנוסף לזה, כאשר הדמות נכנסת למצב של Defensive Stance, ואני מניח כאן שאתה מדבר על ה-DS של מקצוע היוקרה Dwarven Defender, היא זוכה לתוסף של 4+ לכוח (בין היתר). מאחר שזהו תוסף כללי, כלומר תוסף ללא שם, הוא מצטבר עם כל התוספים האחרים ועל כן אותה הדמות אשר משתמשת ב-Feat of Strength ביחד עם Defensive Stance תזכה לתוסף של 17+ לכוח למשך סיבוב אחד, כשלאחריו היא תזכה לתוסף של 4+ (או 8+ אם הוטל עליה הלחש Bull's Strength).

modiin18

New member
אין לי מצלמה :( ואין לי מה לעשות :(

אני נוסע ללמוד בארצות הברית ואגור עם שותף בחדר כך שלא יהיה לי מקום. ואמא כבר הצהירה שברגע שאני עוזב את הבית היא זורקת את מה שיש בחדר שלי והופכת אותו לחדר עבודה.... אין לי מצלמה והשקעתי אתמול כמה שעות טובות בלנסות להפעיל מצלמה ישנה של אח שלי ללא כול הצלחה :(

naring

New member
בספורטל זה 20 ש"ח.

יש להם דוכנים בכל הכנסים (או כמעט בכולם). אתה יכול גם לקנות כל קוביה בנפרד, כך שזה יוצא 21 ש"ח (3 ש" ח ל-1.)

akira

New member
אני בודק מול הספקים שלי

אני מניח שתהיה לי תשובה בעוד כשבועיים.

למעלה