שאלות קטנות ונצל"שים

wine forever

New member
שאלה XD

לא ממש הספקתי אתמול לכת לקנות את הספר, אז... יש לי שאלה: האם החנויות של צומת ספרים/סטימצקי פתוחות היום בקניונים בתל אביב/רמת גן? או בסביבה ? XD תודה מראש D=

GalBatz

New member
אההה!

יש בידיי (או על מסכי, בעצם) את עשרת הפרקים הראשונים של הספר, שקיבלתי במייל כבר לפני יומיים. השאלה היא - האם זאת הגרסה האמיתית או לא?! אני אודה מעומק ליבי למי שיכתוב פה את מספר המשפטים הראשונים של הספר רק כדי שאוכל לוודא האם זה זיוף או לא.

EvyatarB

New member
../images/Emo58.gifכמובן../images/Emo58.gif

The two men appeared out of nowhere, a few yards apart in the narrow, moonlit lane. For a second they stood quite still, wands directed at eachother's chests then, recognizing eachother, they stowed their wands beneath their cloaks and started walking briskly in the same direction. "News?" asked the taller of the two. -"The best." replied Severus Snape.​

WhiteRaven

New member
תשובות. לא ממש ספויילר.

YAXLEY זה שמו של אוכל מוות. AUROR זו המילה האנגלית להילאי.

uw213

New member
../images/Emo58.gif לפרק הראשון

טוב, כרגע סיימתי אותו, ואני לא לגמרי הבנתי מה הלך שם. לפי מה שהבנתי, הפרק התחיל עם סנייפ ועוד אוכל מוות שנפגשו, והגיעו אל מפגש של אוכלי המוות (איפה?). הם דיברו על איך הם יכולים לחטוף את הארי, על זה שהם פרצו למשרד הקסמים או משהו כזה. ואז וולדמורט מבקש מלוציוס מאלפוי את השרביט שלו, והוא מדבר על זה שהוא מרגיש שהמלפויים לא מאמינים בו או משהו כזה. ואז הם מדברים על זה שטונקס התחתנה עם לופין, ואז מגיע איזה אישה שהיא שלי מה שהבנתי היא מורה חדשה בהוגוורטס. וולדמורט יורד עליה ואומר שהיא מלמדת על מוגלגים, ואז משהו (לא בדיוק הבנתי אם זה וולדמורט או סנייפ) בא והורג אותה. אשמח מאוד אם מישהו יעשה לי סדר בראש, ויסביר לי בפירוט מה בדיוק קרה שם, כי לא הבנתי לגמרי. (אה, ודרך אגב, עד עכשיו הספר מעניין למדי, אני גאה בעצמי שאני מצליח לקרוא אותו באנגלית).

אנה92

New member
אני כמוך ,ואאל"ט ../images/Emo58.gif

הם הטילו קללת אימפריוס על אחד משומרי סקרימג'ר. אגב תגידו איך אומרים קללת אימפריוס, כי אני לא בטוחה..

A n g 3 l

New member
מקווה לעשות לך קצת סדר.. ../images/Emo58.gif

הפרק התחיל בפגישה של האוכלי מוות, והם דיברו על איך הם יכולים להרוג את הארי. וולדמורט אמר שעכשיו הוא מבין שהוא צריך להיות זה שהורג את הארי אבל הוא לא יכול לעשות את זה עם השרביט שלו ("עכשיו הוא מנוסה"..), אז הוא מבקש מלוציוס את השרביט שלו. לוציוס מביא לו את השרביט היקר שלו ומצפה לקבל את של וולדי בתגובה, אבל וולדי מתעצבן על זה שהוא מנסה לקבל את השרביט שלו ומתחיל כל הקטע עם מפחת מאלפוי: הוא טוען שהם לא מאושרים, ושהחזרה שלו אמורה הייתה להיות הדבר הכי משמח בעבורם. ה"פריצה" למשרד הקסמים זו חדירה למשרד הקסמים, יש להם איש במשרד הקסמים שיגיד להם מה קורה ויעשה מה שהם יגידו: אחד השומרים של סקרימג'ר). אח"כ מגלים שטונקס היא האחיינת של בלה להסטריינג', ועל החתונה שלה ושל לופין. אח"כ מביאים מורה לתורת המוגלגים (הארי לא למד את המקצוע הזה) ואומרים שהיא מלמדת את הדור הצעיר לאהוב את המוגלגים וכמה שהם לא שונים מהקוסמים וקקי כזה אז וולדי הורג אותה. היא מכירה את סנייפ ומתחננת שהוא יעזור לה (כנראה היה מבחן לבדוק את אמינותו של סנייפ). מקווה שעזרתי!

uw213

New member
תודה רבה! ../images/Emo58.gif

רק עוד שני דברים.... 1. איפה הייתה הפגישה? 2. העוזר של סקרימג'ר זה thicknessse? ואם לא, אז מי זה טיקנסס? ומי העוזר? אה, והאמת שכולם ברחו בגלל הספויילרים, אז אין ושם ספויילרים בפורום! איזה נחמד זה! אבל בטח עוד יומיים-שלושה כולם יגמרו ואז הפורום יהיה מוצף בספויילרים, אז אני אצטרך לחשוב פעמים אם להכנס ולשאול שאלות.

Mellow29

New member
../images/Emo58.gif

הפגישה הייתה באחוזה של בית משפחת מאלפוי. העוזר של סקרימג'ר זה אכן Pius Thicknesse.

אבל..

כבר מזמן יודעים שטונקס האהבלה היא אחיינית של בלטריקס האלופה :) אני מקווה שרולינג רצחה את טונקס!

EvyatarB

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

שאלת אם היא רצחה את טונקס? אם את רוצה לדעת, רדי למטה. כן.

שרוֹן

New member
../images/Emo58.gif רק כדי לדייק

אותה מורה תלויה באויר מעל השולחן כל הפגישה וכולם אמורים להתעלם מקיומה. ורק בסוף הפגישה וולדרמורט הורג אותה.

למעלה