שאלות קטנות ונצל"שים

תודה../images/Emo24.gif

לא ידעתי אם זה יהיה שבועיים או יומיים כי אף פעם לא הזמנתי מהאינטרנט..עכשיו אני לפחות יכולה לצאת מהבית מחר

Nunatak

New member
תלוי מאיזה אמזון ומתי שלחו אותו.

ארה"ב - שבועיים. UK - קצת פחות משבוע. קנדה - חודשיים ברגיל, 3 ימים באקספרס.

vagz

New member
../images/Emo207.gifהספר באנגלית

הספר השביעי ממש קשה לקריאה באנגלית!! בשביל לדעת האם לרכוש או לא לרכוש התחלתי לנסות לקרוא את הגירסא שדלפה לאינטרנט ממש לא נהנתי העלילה של הפרקים הראשונים בכלל ממש מוזרה ככה שאם זה הספר האמיתי אז באמת חבל בכל מקרה מי שלא יודע אנגלית ברמה מאוד מאוד גבוהה כולל תיאורים,פתגמים והכל חבל על הכסף אני לומד אנגלית ברמה של 5 יח' עם ציון של 93 בתעודה ולא הבנתי יותר מדי לעומת הספר השישי שאותו קראתי באנגלית שהייתי בכיתה ז' בלי בעיה

shucina

New member
איפה ?!

אני חשבתי לחכות שיצא הספר העברית למרות שממש לא בא לי :S והייתי השבוע שבוע ראשון טירונות אז אני קצת לא מאופסת !? איפה יש גרסה באינטרנט איך אני יכולה לקרוא לנסות לפחות באנגלית ?! אני סקרנית

shirarai

New member
תנסו להוריד מהחמור

אני הורדתי את הקובץ הזה ונראה שזה באמת הספר... זה שם הקובץ האמיתי(יש שם מלא שטויות שלא הספר) Harry.Potter.and.the.Deathly.Hallows.[sharethefiles.com]

עדיגונן

New member
מאימיול

www.emuie.co.il זה תוכנת שיתוף קבצים.... לא תמיד חוקי, אני מציאה לך לעשות כמוני ולחכות לספר בעיברית

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo207.gifשאלה

~סמויה פה~ תגידו, הספר יוצא גם בעברית מחר? או רק באנגלית? אם רק באנגלית, מתי הוא יוצא בעברית? תודה. :]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאוקיי, תודה../images/Emo140.gif

skaramoosh

New member
הלכתי לסרט בבכורה

בסינמה סיטי. לא ציפיתי להרבה, הלכתי בגלל מפגש קומונה שאני שייכת אליה, אבל הופתעתי בגדול. הם הכניסו מספיק קטעים מהספר, למרות שקיצצו הרבה, אבל ככה זה בסרטים.בסך הכל הם היו מספיק נאמנים למקור. אהבתי במיוחד את גרעפ, שנראה כמו ילד מגודל והוא ממש חמוד. אהבתי את טונקס, למרות שלדעתי לא הראו אותה מספיק בסרט ול הסבירו למה היא יכולה לשנוצת את הפנים. וגם אהבתי את לונה, היא נאמנה למקור. *שמתם לב שהייתה שם פרסומת סמויה לאולסטאר? גם הארי נועל אולסטאר בקטע כלשהו בסרט, וגם הנעליים האבודות ל לונה בסוף ?
* אם מישהו היה בסרט ביום חמישי, 19.7, שעה 19:25, אני הייתי בחבורת הילדים המטורללים שמחאו כפיים וצרחו בכל פעם שהציגו דמות חדשה. אני הילדה המטורללת עם הכובע של סנטה קלאוס והיד הירוקה המתנפחת.

vagz

New member
חחחח אני הייתי שם וראיתי אותך

ישבת שורה או שניים מאחורי אני הייתי שורה 6 בכל מקרה אני חייב לציין שהפכתם את הסרט לחוויה והוספתם המון =]

skaramoosh

New member
היינו ב7-8 ../images/Emo6.gif

יכול להיות שראיתי אותך? איך אתה נראה?

wine forever

New member
שאלה דחופה !!!!

היום יוצא הספר ! לעזזל XD בכל מקרא, מתי בדיוק הוא יוצא? באיזו שעה? אבא שלי אומר שב- -2:01 הוא יוצא =P אבל אני לא מאמינה לו... בכל מקרה, איפה בתל אביב רמת גן יש סטימצקי פתוח, ומתי ? כי אבא הציע לי לקנות היום D=

vagz

New member
יש אירוע ענק בנמל תל אביב של סטימצקי

ימכרו שם את הספר ב2:01 כמו שאבא שלך אומר

למעלה