שאלות קטנות ונצל"שים

Deathler

New member
עשיתי פרי אורדר, מתי להערכתכם הספר יגיע בדואר

?!?!?!?

or19951

New member
אמ... ../images/Emo163.gif

לי הזמינו את הספר השישי והוא הגיע ביום של היציאה! XP

noosh

New member
שאלות קטנות ונצל"שים ../images/Emo64.gif

שרשור השאלות הקטנות ונצל"שים נועד לקבץ את כל השאלות הקטנות והנצל"שים שלכם - מתי הספר יוצא (היום בלילה, למי שלא שם לב במקרה), מה קרה בספר האחרון, מי אמר למי ובאיזה הקשר, מה התרגום של X, וכו' וכו'. פשוט תחשבו על זה שאם ההודעה שלכם לא יוצרת דיון חדש אלא נועדה למציאת פרטים קטנים וא תשובה קצרה של תגובה אחת או שתיים - היא מיועדת לכאן. אי לכך, הנכם מתבקשים לא לפתוח הודעות חדשות ולא לנצל"ש דיונים קיימים, בפרט לא את
אנשים. הנצל"שים נועדו לכאן, ולכאן בלבד. ועכשיו אני מעתיקה מהחברתי: (מותר לי, זה שלי
) כל תאוריה או ספוילר לספר השביעי יש לסמן בכותרת. ספוילר - באייקון
ותאוריה באייקון
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו!!
עכשיו, תקשיבו לי טוב. אני באמת בפאראנויות. ואני לא רוצה שאנשים שיכנסו לכאן יהיו בפאראנויות גם, זה לא הוגן כלפי אף אחד. אנחנו לא רוצות למחוק הודעות, וגם אם נמחק, זה כבר לא יעזור למי שנהרס לו הספר. אז עשו טובה לאנושות, תמצאו את המקום הטוב בנפשכם, וסמנו!!! תודה. אל תהססו להקפיץ שרשור זה במידת הצורך
. אם הוא לא קופץ, צרו איתנו קשר באמצעות המסרים, ואנו נפתח אחד חדש. זהו, עד כאן. תסמנו ספוילרים ונאהב אתכם, ושיהיה סופ"ש רווי הארי פוטר וגרסאות בריטיות (כי אמריקאיות זה לא כיף) לכולנו!!!

noamjen

New member
מה אם שרשור סרט?

אני יודעת שזה פורום הספר, אבל בטח יש פה עוד חבר'ה שראו את הסרט ואין לי כוח ללכת לפורום השני לדבר עם אנשים שלא קרוא מילה בחיים שלהם...

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifסליחה? אני מהפורום של הארי פוטר

הסרט ועוד... ונכנסתי לפה במחשבה של 'ואיי קניתי את הספר והתחלתי לקרוא וייאלה בוא נתחיל לדבר עליו' ופתאום אני רואה את ההודעה המפגרת הזאת! "אנשים שלא קראו מילה..." אל תפתח את הפה הגדול שלך על אנשים שאתה לא מכיר

הסרט היה מבאס או מהההה?

-___- קיצצו כל כך הרבה, שינו דברים, הוסיפו דברים.. ובכלל אכזב אותי יאללהלהלהלהלהללה מחר הספר יפצה על הכל

sprite32

New member
שאלה... אם מישהו כאן יודע בכלל

בקשר להזמנה באתר של סטימצקי- לא הבנתי משהו... זמן ההמתנה למשלוח מתחיל מיום ראשון ? אפילו שהספר יוצא ביום שבת ושזה ספר חשוב וכו' ? בכלל, כמה מכם הזמינו משם ? בטח כולכם תלכו איך שזה יוצא

ToryMaster

New member
ראשון בבוקר

בגלל שבת וזה. זו הודעה שמתאימה לשרשור "שאלות קטנות ונצל"שים", להבא אנא שרשר.

sprite32

New member
תודה.. וסליחה, לא שמתי לב שיש שרשור כזה../images/Emo122.gif

הרעגוג

New member
עזרה בבקשה

אני מחפש בנרות את התמונה שפורסמה כאן של הכריכה המלאה של הספר השביעי... כולל המאחורה... תודה לעוזרים וסופ"ש הארי פוטר שמח.

noosh

New member
לשרשר בבקשה ../images/Emo13.gif

גם אם השרשור עבר עמוד...

kordilia snake

New member
../images/Emo163.gifלמישהוא אולי יש את השרשור הקודם של "מחר../images/Emo11.gif" זה של השישי?

למעלה