שאלות פרקטיות.....

douglasi

New member
שאלות פרקטיות.....

שלום אנשים רציתי לדעת שאלות פרקטיות לגביי ויפסנה שאעשה בחודש הבא בחצבה. אשמח לעונים. אני הולכת בפעם הראשונה אז מבקשת עזרה כך: 1. האם להביא איתי כרית צריך/מומלץ? 2. כמה בעצם נהוג "להשאיר" בהתחשב שמצבי הכלכלי בעייתי ואני רוצה לתת.... 3. האם רצוי להזמין מראש כרטיס הלוך ושוב לאוטובוס או רק הלוך? אני מגיעה מתחנה מרכזית תל אביב.
רבה מראש. המשך יום נפלא וסליחה שאני מציקה לכם עם הנושא.

douglasi

New member
מקפיצה אולי מישהו יכול לעזור...

אם לא לא משנה בכל מקרה
אולי השאלות בעייתיות לא יודעת או שנמאס לאנשים לענות על ויפאסנה
העניין הוא שאם כאן מבינים במדיטציה ... ניסיתי. יום טוב דאגי

drall

New member
נו טוב

את לא צריכה כרית תשלמי שלוש מאות שקל , זה סכום יפה עם אין לך. ממש לא הבנתי את העניין של האוטובוס , מצטער.

douglasi

New member
../images/Emo51.gif

והעניין של האוטובוס הוא האם לקנות כרטיס הלוך ושוב או רק הלוך... אבל כבר ענו לי בפרטי ותודה רבה המשך יום מקסים דאגי

jongler

New member
אין מה לדאוג

יכול להיות שתמצאי טרמפ חזרה ואולי רק עד ב"ש, לכל היותר תצטרכי להוסיף כמה גרושים לנהג אוטובוס על פני עלות של כרטיס הלוך חזור.

sidharta

New member
תשובות פרקטיות ../images/Emo13.gif

1. אין צורך להביא כרית, יש שם מספיק כריות. אני ממליצה לך להביא גם של- אמנם במאי כבר חם מאוד בערבה, אבל כשקמים בארבע בבוקר אז קר למדי, וגם בערב נהיה קריר, אחרי שעות של ישיבה (אני עשיתי בינואר והיה קפוא...). כמו כן, תביאי כפכפים או נעלים שנוח לחלוץ ולנעול בחזרה בכניסה ויציאה מאולם המדיטציה. 2. תשאירי כמה כסף שאת יכולה להשאיר. הנתינה צריכה להיות מהלב והסכום פחות חשוב. למי שיש כסף אני ממליצה לפחות לכסות את שהותו בקורס. אם אין- נותנים כמה שיש, ואפשר גם להתנדב בקורסים הבאים- שזה חשוב לפחות כמו כסף, אם לא יותר. 3. כרטיס הלוך חזור מוזיל קצת את עלות הנסיעה, ואת גם יכולה להיות בטוחה שיהיה לך מקום ישיבה באוטובוס. מצד שני, אם לא מזמינים מראש אפשר לנסוע באיזו שעה שרוצים ולא להיות מחוייבים לעזוב את מתחם הקורס בשעה מסויימת. בכל מקרה, הייתי ממליצה להזמין מקום לנסיעה הלוך, רק כדי שיהיה לך מקום ישיבה.

sidharta

New member
אה, כן

אני מאוד ממליצה לך לקרוא את המאמר של dharmax על הויפאסנה במאמרים.

douglasi

New member
וואי ../images/Emo51.gif רבה על התשובה המפורטת

ממש לקחתי את ההמלצות המון עזרה קיבלתי פה
המשך יום נפלא דאגי

למעלה