שאלות פרוצדורה

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
שאלות פרוצדורה

מצד אחד הרבה אנשים אומרים לי- תקני באי-ביי... מעולם לא עשיתי את זה מצד שני אמרו לי שיש בעיה עם המכס, ושכשאני מזמינה מחו"ל אני צריכה לשלם תוספות מטורפות במחיר בגלל המכס האם מישהו יכול לספר לי מניסיונו איך הדברים האלו מתנהלים? ואם אדם פרטי שולח לי מוצר מחו"ל- האם אז חלים חוקי מכס אחרים? האם כל חבילה שמגיעה לארץ צריכה לשלם מכס (למשל אם שולחים לי חולצה..)? ועוד שאלה- אם אני רוצה לקנות מעיל ממוגן מאתר בחו"ל- איך אני יכולה לדעת מה המידה שלי? (המלצות על אתרים יתקבלו בשמחה, אני מחפשת מעיל קיץ ממוגן 'קריר')

אהוד א1

New member
תלוי בך.

ברשת את יכולה למצוא עסקאות מאוד משתלמות.מחירים שבחיים לא תראי בארה"ק.מדריך לשימוש ב-E bay תמצאי בפולגז. יש מכס וצריך לצערנו לשלם אותו.החוכמה היא לדעת להתחמק.אחת האופציות היא לשלוח את החבילה לחייל בסדיר (פטור ממכס),אפשרות אחרת היא להעזר בחבר שחוזר מחו"ל ולתת לו להביא את החבילה.בת'כלס החוקים של המכס מלאים באותיות קטנות ומי ששולט בהם טוב יכול להמנע מתשלום. לגבי המידות: אפשר להזמין מחו"ל מוצר שנמכר גם בארץ ואז למדוד אותו בארץ ולרכוש מחו"ל.(לא כל כך הוגן כלפי החנות). צריך לזכור שלמוצר שנרכש בחו"ל אין "אבא" בארץ ולכן לעיתים עדיף לרכוש בארץ למרות תוספת המחיר. במקרה שלך (מעיל קיץ) יש לדעתי אחלה עסקה בארץ (מעיל רשת של SPOOL בכ-500 זוזים).

nirrub

New member
קישור למעיל?

מאיפה אפשר להשיג במחיר הזה? תודה מראש

אבן חצץ

New member
האם באמת

יש למישהו קישור או מידע איפה אפשר לקנות את המעיל הזה ב-500 ש"ח?

למעלה