שאלות פאצ'

noam558

New member
העיר החדשה

אתם יודעים איפה העיר החדשה אני חייב לדעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CeNaX

New member
שאלה בקשר לפאץ'

אממ אז ככה.. רציתי לדעת כמה קווסטים יש במו לונג וכמה בהרב טאון.. לפי מה שראיתי יש אחד בהרב טאון ו-3 במו לונג.. אבל מישהו במשחק אמר לי שיש 5 בכל עיר.. אז מישהו יכול להגיד לי מה ואיפה?

../images/Emo20.gif

אתה הולך לאובריס, ואיפה שאפשריות שלאן לנסוע אילנה/לודי. יש את העיר החדשה... ואז זה מכניס אותך לפורטל ואתה הולך הולך ומגיע לאיפה שהחסידה..[באחרים זה איפה שהסירה]. ואז אתה משלם 6000 מסוס ונכנס לחסידה. ואז יש לך 50 שניות ואת רואה עוד כמה זמן תגיע לעיר החדשה...

ווינגז

New member
שאלות פאצ'../images/Emo152.gif

כל מה שלא ברור לנו בנוגע לערים החדשות - לפה.

למעלה