שאלות עניניות CBF500,

For Martha

New member
שאלות עניניות CBF500,

אז אחרי חצי שנה של רכיבה בסופ"ש על האופנוע יש לי כמה שאלות, כשקניתי את האופנוע, הדבר הראשון היה לבדוק למה יש זוית רכינה גדולה כ'כ, אחרי חודשיים הבנתי שאני יושב גבוה מידי. מה שעשיתי הוא לפתוח את הבולם האחורי, בשני קליקים. הטוסיק התרומם מעט, האופנוע הפך קשה יותר.. אבל אז קרה דבר מוזר. הרגשתי בסיבובים (בכיכר למשל) שיש פחות פידבק ושליטה מהאופנוע... למה זה? איך ניתן להשיג תנוחה אופטימלית ולא רכרוכית כמו עכשיו (המצב חזר לקדמותו, פחות שני קליקים). האופנוע מרגיש חלש, לא יודע למה... אבל כשאני מנסה לרכב ב-120 קמ"ש, הילוך שישי, מד הסל"ד עומד על 6K, גבוה לא? כל מיני טיפים לגביי האופנוע הנ"ל יתקבלו בברכה, שבוע של שקט לכולנו..

For Martha

New member
ודבר נוסף,

אחרי הרכיבה של אתמול, אני מרגיש חוסר במסיכת חזית.. יש מסיכה קומפקטית שעושה את העבודה?

h a j b i

New member
פעמיים ניסיתי לענות ופעמיים
בל בלע לי

את ההודעות. אז בפעם אחרונה: בנוגע לבולם, נשמע לא הגיוני מה שאתה אומר. לבולם 7 דרגות: 1 הכי "רך" ו - 7 הכי "קשה". אם הקשחת את הבולם, הפידבר שלך אמור להיות טוב יותר אבל האופנוע מה לעשות גבוה ונעים פחות. תבדוק שוב על איזו דרגה בבולם אתה. את הבולם ניתן לסובב רק בכיוון מעלה: כלומר מ - 1 ל - 7. סיבוב נוסף מ - 7 מוריד אותך בבת אחת ל - 1. כלומר מהכי "קשה" להכי רך". אז תבדוק שלא היית בדגרה 6 או 7 וירדת ל - 1 או 2. את הבום הזה של המעבר מ - 7 ל - 1 קשה לפספס. בנוגע לסל"ד. 6K ל - 120 קמ"ש זה המצב התקין. ואחרון חביב, מסיכת חזית. אני בזמנו שמתי משקף קדמי. עשה את העבודה היטב עד 160 קמ"ש בערך. אני לא יודע להגיד כמה זה עלה כי זה נכלל בעסקה (יחד עם מגן מנוע, רפידות וטיפול קטן). אני מניח סדר גודל של 700 - 800 ש"ח (תבדוק אפשרות להזמין מחו"ל).

למעלה