שיפעיל וישרים למה הוא ציפה, האם ביצע נסיעת מבחן לפני ?
X xfwind New member 24/3/13 #18 הטיות כדאי לנסות במגרש מבודד ונקי תמיד אפשר לרדת יותר נמוך אם נכנסים מהר מידי לסיבוב.
א איש הרוח New member 24/3/13 #26 היי היי גם בהונדה PS שלי האיתותים לא עושים קליק! מסכנה...הונדה קניתה,על הכסף בכיתה בעצם עד הSH שאקנה בתום תקופת האחריות
היי היי גם בהונדה PS שלי האיתותים לא עושים קליק! מסכנה...הונדה קניתה,על הכסף בכיתה בעצם עד הSH שאקנה בתום תקופת האחריות
D dori78 New member 24/3/13 #19 בנוגע לאיתותים היום אני עם דילן, לפני כן היה לי ליד. שניהם הונדה. באף אחד משניהם אין רעשי תקתוק בזמן איתות. אני צריכה להיות מודאגת?
בנוגע לאיתותים היום אני עם דילן, לפני כן היה לי ליד. שניהם הונדה. באף אחד משניהם אין רעשי תקתוק בזמן איתות. אני צריכה להיות מודאגת?
E eranpc New member 24/3/13 #21 כזה תא מטען ענק ו... למרות שנראה שאפשר להכניס לשם גופה מקופלת או בחלקים (כיאה למאפייה איטלקית), אני לא מצליח לסגור את המושב או הבג'אז עם קסדה אחת מלאה..... מה העניין הזה?
כזה תא מטען ענק ו... למרות שנראה שאפשר להכניס לשם גופה מקופלת או בחלקים (כיאה למאפייה איטלקית), אני לא מצליח לסגור את המושב או הבג'אז עם קסדה אחת מלאה..... מה העניין הזה?
U uphilll New member 24/3/13 #22 בחלק של הבגאז'- להכניס את הקסדה על הצד מתחת למושב- לא מכניסה את הקסדה לשם אבל מישהו כתב כאן פעם שקסדות מאוד גדולות לא יכנסו לשם.
בחלק של הבגאז'- להכניס את הקסדה על הצד מתחת למושב- לא מכניסה את הקסדה לשם אבל מישהו כתב כאן פעם שקסדות מאוד גדולות לא יכנסו לשם.
פ פרארי1 New member 24/3/13 #24 אין בעיה יש כאלה שמתקתקים ויש כאלה שלא. עמדי פעם ברמזור ליד מובי שמאותת, תשמעי היטב את התקתוקים. זה נחמד כתזכורת, אם מתרגלים שאין ולא שוכחים איתות פועל במשך קילומטרים, הכל בסדר.
אין בעיה יש כאלה שמתקתקים ויש כאלה שלא. עמדי פעם ברמזור ליד מובי שמאותת, תשמעי היטב את התקתוקים. זה נחמד כתזכורת, אם מתרגלים שאין ולא שוכחים איתות פועל במשך קילומטרים, הכל בסדר.
D dori78 New member 25/3/13 #31 תנוח דעתך אני יודעת שהוא לא אמור לתקתק, רק הדגמתי לאדון אודי, שתקתוקים זה לא תלוי הונדה...