שאלות על MACBOOK

Abirabir

New member
שאלות על MACBOOK

שלום לכולם, אני שוקל לקנות מחשב נייד מסוג MACBOOK. יש מספר דברים שמרתיעים אותי מלבצע את הרכישה: 1. נושא העברית, 2. אחריות, 3. יכולת שימוש בתוכנות קיימות של PC 4. קונפיגורציה חלשה מדי. בעיקרון חשוב לי שהמחשב יכיל מסך איכותי, כרטיס מסך טוב, כרטיס רשת פליטת חום נמוכה בנוסף, האם אפשר להריץ עליו XP ואופיס 2003 שכרגע מותקנות על ה-HP שלי? האם אפשר להשתמש באותו ציוד היקפי שיש לי עבור ה-HP? תודה, Abir

יאיר B

New member
כמה מילים לפני שאני מפנה אותך הלאה:

1. אין בעיה לקרא או לכתוב במקינטוש בעברית (כבר הרבה שנים). אין ממשק עברי למערכת ההפעלה. 2. אחרות: בינלאומית ע"י iDigital , היבואן הרשמי (אחריות בת שנה). 3. יכולת שימוש בתוכנות PC - המקינטוש בא עם מערכת הפעלה יחודית לו בשם OSX. יש לה את התוכנות שלה. בעיקרון אתה לא יכול להתקין תוכנות של PC על OSX. אבל אתה יכול להתקין חלונות (WIN) על מקינטוש (יש תוכנה בשם בוטקאמפ שמאפשרת להתקין חלונות בצורה מלאה בדיוק כמו בכל PC ועל החלונות הללו אתה יכול להתקין איזה תוכנת PC שאתה רוצה). יש גם VM לחלונות. 4. קונפיגורציה: יש כמה דגמים של מקינטוש. בטוח שאחד מהם יתאים. אגב, בעיקרון המק מתוכנן למערכת שלו - OSX. מה חשוב לך: מסך איכותי: אין לי מושג. לא משתמש במק. כרטיס מסך טוב: תסתכל מה יש בהם (ממה שאני זוכר, בדגמים הזולים יש כרטיס בסיסי של אינטל, אולי בדגמים היקרים יותר יש כרטיסים טובים יותר). כריטיס רשת - בכל נייד שנמכר כיום יש כרטיס רשת קווי + אלחוטי. פליטת חום: הביקורות ברשת לא היללו את הנושא (במילים אחרות - יש בעיה, לפחות בדור הראשון, לא יודע מה קורה עכשיו). כאמור, אתה יכול להתקין XP על מקינטוש עם תוכנת בוטקאמפ. על XP תתקין איזו תוכנת חלונות שאתה רוצה. לגבי ציוד: הכל היום מתחבר ב-USB וגם למקינטוש יש חיבורי USB. אבל אתה צריך דרייברים לתוכנות שלך (למשל מדפסת, סורק וכו') DOK מתחבר בלי בעיה, כמו גם נגנים פשוטים (על איפוד אין כמובן מה לדבר). ולסיכום - אני מציע לך לקפוץ לפורום מקינטוש ולשאול אותם. הם המומחים למחשב הזה.

למעלה