שאלות על BACKUP, MP3,......

Blueye1

New member
שאלות על BACKUP, MP3,......

שלום 1. האם כשמשתמשים ב BACKUP ורוצים לעשות RESTORE כדאי לעשות HR לפני הריסטור? האם לאחר ה HR צריך למחוק את כל משב IPAQ FILE STORE או להשאיר את זה??. אני שואל כי עשיתי ריסטור הכל חזר פרט לתוכנות שהיו מותקנות ב IPAQ FILE STORE כיוון שמחקתי את הכל והחזרתי את המכשיר למצב מקורי לפבי הריסטור!!?? 2. שמיעת MP3 - איך מכבים את המסך וממשיכים לשמוע ?? האם צריך תוכנה מיוחדת צד ג'!? תודה

mikeoreli

New member
תשובות

לגבי 1 - HR לפני RESTORE - לדעתי לא צריך למרות שלא נסיתי. בעיקרון לא צריך לעשות גיבוי ל IPAQ FILE STORE מכיוון שהוא לא נמחק כשאין מתח (כנראה לא חשבו על מקרה של טוטאלוס למכשיר). בעיקרון אתה לא צריך למחוק את הIPAQ FILE STORE. פשוט תגבה לכרטיס או לIPAQ FILE STORE ותעשה RESTORE כשצריך וזה אמור לעבוד בסדר. אם אתה לא עושה גיבוי או רוצה לעשות ניקיון כללי (לפעמים יותר קל למחוק הכל ולהתקין שוב בדיוק מה שצריך מאשר לבחור ה להסיר - עניין פסיכולוגי), אתה יכול למחוק את כל הIPAQ FILE STORE. רק כדאי שתשמור את הספריה של העברית אחרת תצטרך שוב פעם לעשות התקנה כולל רישום ושאר הבלאגנים. לגבי 2 - אם אתה משתמש בנגן המדיה תמפה כפתור לScreen Toggle וכאשר תלחץ עליו הוא יכבה את המסך אך מכשיר ימשיך לעבוד. אם מדובר בתוכנה אחרת, אנא תציין אותה.

Blueye1

New member
תודה... אבל ....

לגבי 1. השאלה שלי היא מדוע בפעם הארונה שעשיתי RESTORE הוא לא החזיר לי את התוכנות שהיו מותקנות (היו איקונים שלהם אבל ריקים כאלו) ורק רציתי לדעת כיצד עושים RESTORE נכון כדי שהכל מהכל יחזור לקדמותו. לגבי 2. איך מכבים מסך אם משתמשים ב נגן שיש במכשיר (MEIDIA PLAYER) ? תודה

mikeoreli

New member
נכון...

כי אם תעבור למצב של Advanced תראה שלא ניתן לבחור שהוא יגבה את הIpaq File Store. הוא גיבה את כל השאר - קבצי מערכת, נתונים, קיצורי דרך וכו... אך מפני שמחקת את ה-Ipaq File Store שלשם הקיצורים הפנו - שום דבר לא עבד. בפעם הבאה אל תמחוק את ה-Ipaq File Store אלא אם כן אתה רוצה לעשות התקנה מלאה של המכשיר מחדש בלי עשיית Restore. לגבי 2 - חשבתי שהסברתי. אני אנסה להסביר הפעם יותר בפירוט. בתוכנה עצמה תלחץ על tools->settings->buttons. בSelect Function תבחר בScreen Toggle ולתחץ על אחד מהכפתורים. בחלק השני של המסך תראה את הכפתורים והפונקציות ששייכת אליהם. תצא ממסך ההגדרות, תפעיל קובץ כלשהו כמו MP3 או WMV ותלחץ על הכפתור שבחרת והמסך יתכבה בעוד השיר או הוידאו (כמובן שאז זה לא ממש יעיל - וידאו עם מסך כבוי) מתנגנים.

gutegute80

New member
לך יש 4700

לחיצה ארוכה על כפתור הכיבויי תכבה את המסך אך תמשיך את פעולת המכשיר

Blueye1

New member
אז זהו שלא...

הלחיצה הזו רק מכבה את האור אך המסך דולק!

Blueye1

New member
תוכנה לסגירת תוכנות...עזרה

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתסגור את התוכנות לחלוטין גם בזיכון. התקנתי את "מאג´יק באטן" שעבד טוב אך גרם לי לסופט ריסטים....יש תחליף. בנוסף, מדוע לפעמים גם שלא סינכרנתי אז בתוכנות הפועלות האקטיב סינק פועל ברקע? תודה

mikeoreli

New member
הורדת גרסה מתאימה?

לי יש גם כן את התוכנה ואין לי את הבעיה שתראת.

Blueye1

New member
לא ראיתי שיש גרסאות כך שאני מניח

שכן. הגירסה אמורה להתאים ל 2002 ו 2003 ו VGA.

Blueye1

New member
האם יש פה מישהו עם מקלדת ../images/Emo53.gif

חיצונית??? אני רוצה אחת ל 4700 אבל לא יודע האם מקלדות בלקין מתאימות למכישר שלי!? אנא עזרה?

[eLad]

New member
כיבוי מסך אפשרי גם עם iTask

פשוט לחץ על iTask, ויש לך בצד שמאל באמצע (מתחת לבין והשעון) אייקון של כיבוי מסך. לחץ עליו ואז על כפתור חומרה כלשהו.

למעלה