שאלות על Audible Altimeters

orencs

New member
שאלות על Audible Altimeters

אשמח לקבל אינפורמציה לגבי הסוגים הקיימים, סדר גודל של מחירים, המלצות ובדומה תודה מראש אורן

FalxOri

New member
בבקשה...

נתחיל מהקל אל הכבד: TIMEOUT: פשוט וזול, לא מאוד פופולרי. כמה שאני יודע יש שני גבהים קבועיפ ואחד שניתן לכיוון. Skytronic Skytronic Pro/FX:לא ראיתי הרבה כאלה בארץ והאחד שראיתי לא הרשים כל כך אבל אתה יכול לקרוא חוות דעת (באדיבות DZ.COM): 225$~ ל-FX Pro-Dytter : נפוץ ואמין. 3 גבהים ניתנים לכיוון, פשוט ונוח ומתאים לרוב הקסדות. 170$~ Pro-Track : גם נפוץ מאוד. כולל כל מה שיש ב Pro-Dytter ובנוסף LOGBOOK וסטטיסטיקות על הצניחה (גובה מהירות וכו') 300$~ לי יש Pro-Dytter . לא היה נראה לי סביר להשקיע בשלב זה ב Pro-Track למרות שהוא אחלה צעצוע...

FalxOri

New member
ואחרון

שאני לא מכיר אבל חברה טובה. עמיד למים וכולל לוג בוק וכו'

noamk

New member
ויש לו יתרונות....

(לא רק שלל הצבעים). הוא גם כמו ה-Pro Track מבחינת המחשב, וגם יכול להיות מד גובה ידני, כי הספרות מאוד גדולות וברורות.

נועם, אתה מתחיל להיות איטי...

אורי,הצעיר, בהחלט מסכן את מעמדך כמלך הטריוויה של הפורום. (אתם יודעים שזה רק מקנאה והערצה על הידע האישי וההשקעה).

המלצה אישית ../images/Emo45.gif

אישית בחרתי את ה Neptune, מאוד אהבתי את הצד הטכנולוגי בו, המכשיר מגיע עם חיבור IR לטובת עדכונים של תוכנה והעברת הנתונים למחשב כך שנחסכת עלות של רכישת כבל, הוא יכול לשמש כמד גובה רגיל או כמכשיר AUDIO, כמד גובה יש לו תאורה לצניחות לילה, הוא נגד מים לטובת אלה שמתכוננים לצנוח למים (כל חולי החופות הקיצוניות) יש בו 4 קבוצות להתראות שכל קבוצה ניתנת לכיוון. מלען הגילוי הנאות עלי להוסיף את המידע הבא למכשיר היו מספר בעיות בתחילת הדרך, שבעקבותיהם יצרתי קשר עם הייצרן ובעיות אלו טופלו. אותו קשר הביא לשיטוף פעולה בין Alti-2, הייצרן, וביני והיום אני הנציג הטכני שלהם בארץ, אינני מוכר |סהדגש| ונא לא לפנות אלי בנושא רכישה. לטובת תיקונים/עדכוני תוכנה בהחלט ניתן והשירות הוא חינם!!! תקלות שדורשות את התערבות המפעל/ עלות תיקונית מבוצעות אצל הייצרן כמו בכל מוצר. בשמחות, אורי טלאור

orencs

New member
תודה חברים + שאלה נוספת

בעקבות דבריכם נראה לי שאהי אקנה את ה- PRO-DYTTER. יש לי קסדת HAWKEYE שקניתי במועדון ואני מבקש לברר האם ה- PRO-DYTTER מתאים. חבר שלי ב- LA והוא יכול לקנות לי אותו ב - 160$ מה אתם אומרים? אורן.

zahivo

New member
מתאים

לי יש את ה aviator האח הקטן של ה hawkeye וזה מתאים יופי

למעלה