שאלות על 4X22

ל י א ו

New member
שאלות על 4X22 ../images/Emo58.gif

1.מתי שמלאך הגורל[או איך שקוראים לו]אמר לפייג´ פייפר ופיבי שהם הגשימו את הייעוד שלהן הוא התכוון לכך שהם הרגו את כל הרוע שבעולם[ולא נשאר רוע]או שהן הרגו את המקור וזה היה הייעוד שלהן? 2.מלאך הגורל הוא אור לבן? 3.במכושפות האורות הלבנים הם מקור הטוב שבעולם או שיש סוג של "מכשפים טובים" ?והמקור הוא הכי רע[הוא שולט על עולם הרוע?] או שיש עוד רוע? תעשו טובה ותענו לי על השאלות...

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif

אני אנסה לענות כמיטב יכולתי - 1. הבנות לא השמידו את כל הרוע בעולם, אבל הן השמידו את המקור, את הסיר, והמוני אפ-לבלס דימון שהיו בכהתרה. הייעוד שלהן הוא להילחם ברוע, ומה שהן עשו ב 4X21 היווה את החתימה הסופית שלהן, יותר ממה שמישהו חשב שהן יעשו בכל חייהן. 2. ממש לא. למה שיהיה? 3. מתי אמרו שאורות לבנים הם מקור הטוב בעולם? מתי אמרו שהמקור הוא כל הרוע?
אתם ממציאים עובדות... אורות לבנים הם חלק מהמערך של הטוב בעולם, שכולל גם מכשפות, את האלדרז וגם סתם צדיקים. מערך הרוע כולל שדים ומכשפים, שבראשם מופקד המקור. המקור זה רק תואר, שיכול להתחלף - ודאי שיש עוד רוע מלבדו.

HuGo Hell

New member
תשובות ../images/Emo58.gif

1. הוא אמר זאת כי יש עוד רוע בעולם, הן פשוט חיסלחו את המקור הרוע. 2. מלאך הגורל לא אור לבן, הוא מלאך כמו שיש מלאך המוות, והמקור יש גם מלאך הגורל. 3. אורות לבנים הם שלחי האלדרז(בכירים) שהם מקור הטוב. יש עוד רוע בעולם, הם הרגו את המקור, אבל עדיין יהיה שדים שינסו להרוג אותן, לחסל אותן, לקחת את כוחותיהן.

Charmed Gal

New member
../images/Emo58.gifתשובות../images/Emo58.gif

1. כמובן שהן לא הרגו את כל הרוע בעולם יש עוד המון המון רוע, אבל בכך שהן הרגו את המקור הן מילאו את היעוד שלהן את הגורל שלהן ואת חובתם, והן יכולות עכשיו להפסיק להיות המכושפות ויצור גורל חדש או להמשיך להיות המכושפות והלמשיך את גורלן.. 2. ומלאך הגורל לא אור לבן מן הסתם כי אז הוא היה נקרא אור לבן ולא מלאך הגורל, מלאכי הגורל כנראה אחראים על הגורל של כולם או שבמקרים מסוימים הם מתערבים ויכולים לשנות גורל. 3. והאורות הלבנים הם לא מקור הטוב והמקור הוא לא באמת מקור כל הרשע, המקור פשוט מנהיג את צד הרשע ושמקור מת מכתירים מקור חדש שהוא צן הסתם היצור הכי רשע שיש באותה תקופה. ואורות לבנים הן לא מקור הטוב הן פשוט מאד חשובים לצד הזה ובכלל יש משהו לא ברור שנקרא "the greater good" מקווה שהבנת את הכל אם לא אתה תמיד יכול לשאול אותי כל דבר.

ל י א ו

New member
תודה לאופל גל והוגו...ושאלה נוספת..

אמרתם שראיתם פרסומת של מכושפות בערוץ "סטאר ורלד" באיזה שעה זה היה וגם...אמרתם שלא ברור איזה עונה תשודר לפי מה שאני חושב תסתכלו איזה קטע ומאיזה עונה יש בפרסומת ותדעו... חשבתי על זה ונראה לכם שיביאו את ערוץ W.B אם יהיה ביקוש?

HuGo Hell

New member
אז ככה ! ../images/Emo41.gif

אממממממ.... זה משודר באוגוסט ראיתי את הפירסומת! אין עוד פרטים רבים לגבי זה.. אבל ישודר לא יודעים איזה עונה ולא כלום! פשוט נתפלל שזה תהיה עונה שנייה או רביעית! או חמישית במיוחד אני מתפלל לזה!! הפעיה בערוץ שכול 5 דק´ פירסומות לחצי שעה וזה מעצבן ><

charmedmen

New member
../images/Emo88.gifWBאולי כן

יביאו את הWB לארץ אם נעשה משהו ופני שני אומר את מה שאני רוצה להגיד מן הסתם ליאו יתחילו מהעונה הראשונה ואולי אם נחתום ע עצומה להביא את הערוץ WB לארץ אבל לא רק חברי פורום יחתמו אלא גם פורומים אחרים אם יש פה מישהו שגולש בפורום אחר חחוץ ממכושפות אז שיביא את זה לפורום אחר למשל אני גולש בפורום המורדים גם אז הסימן יהיה

Woogyman

New member
תשובות |ספויילר|

1. לכל יצור בעולם, מאוגר ועד מכשפה טובה חזקה מאוד, יש ייעוד. היעוד של המכושפות הנוכחיות היה להרוג את המקור ואת כל המועצה של העולם התחתון, שזה הישג מאוד מכובד. הן עשו את זה והיעוד הושלם. ברגע שהן הסכימו להישאר מכשפות ניתן להן יעוד חדש, עם פעולות וצורות נוספות של רוע שהן צריכות לחסל. 2. מלאך הגורל הוא לא אור לבן. מלאכי הגורל הם יצורים קסומים נפרדים (כמה קטגוריות כבר יש לנו? מכשפות (Witches), מכשפים (Warlocks), שדים, אורות לבנים, אורות שחורים, מלאכים (מעניין אם יש עוד סוגים של מלאכים חוץ ממלאכי גורל).. שכחתי מישהו?). 3. המקור הוא השד הרע החזק ביותר שקיים. הוא לא באמת המקור לכל הרוע, כל הרוע לא יוצא ממנו. הוא פשוט מלך השדים. יש שדים יותר חזקים ממנו לעתים נדירות. ברגע שמקור אחד מת, מקור אחר מומלך. המקור שולט על העולם התחתון, שזה מימד השדים המוכר ביותר בקרב השדים, אבל לא המימד היחיד ששדים חיים בו.

P3H2O

New member
באיזה עוד מימד הם חיים?

ס פ ו י ל ר אתה מתכוון לשממה לאן שקול הלך אחרי שהוא מת?

Woogyman

New member
יש המון מימדים...

יש את המימד האסטרלי, ששדים מהסוג של אברקסס ואני מאמין שמסוגים אחרים חיים בו. יש כמובן את המימד שלנו שהמון שדים חיים בו, ויש עוד מימדים אחרים, כמו זה ש
- הערפדים מהעונה הרביעית הוגלו אליו. לא ראינו אותו אף פעם, אבל אנחנו יודעים שזה היה "Network" שונה ולא העולם התחתון.

למעלה